17 Yaşındaki Halime'den 6 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

17 Yaşındaki Halime'den 6 Gündür Haber Alınamıyor

17 Yaşındaki Halime\'den 6 Gündür Haber Alınamıyor

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde yaşayan 17 yaşındaki Halime Türk'ten, ailesi 6 gündür haber alamıyor.

19.09.2013 11:27

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde yaşayan 17 yaşındaki Halime Türk'ten, ailesi 6 gündür haber alamıyor. Kızlarının çarşıya gitmek için evden çıktığını ve bir daha dönmediğini söyleyen Türk ailesi, Halime'nin bulunması için yetkililerden yardım istiyor.

Şeyhbaba Mahallesi'nde yaşayan Halime Türk, 6 gün önce sabah erken saatlerinde çarşıya gitmek için evden çıktı. Akşama kadar eve dönmeyen Halime'nin ailesi, durumu polise bildirdi. Halime Türk'ün gidebileceği adreslerde ve bölgelerde çalışma yapan polisler, Türk'ün izine rastlamadı.

Kızının hayatından endişe eden baba Bekir Türk, "Kızımın hiç bir sorunu yoktu. Birden ortadan kayboldu. Organ mafyasının veya kötü emelli diğer şebekelerin eline düştüğü endişesi içerisindeyiz. 6 günden beri evimizde adeta yas var. Çok mağduruz, kızımızın başına bir kötülük gelmeden erken bulunmasını istiyoruz "dedi.

Anne Bedriye Türk ise, "17 yıldan beri ellerimle gül bebek büyüttüğüm biricik kızım, birden ortadan kayboldu. Ayakta duracak halim kalmadı. Kızım kandırılarak veya zorla şebekelerin eline düştü. Çok perişanım. Savcılara, hakimlere, polislere ve askerlere yalvarıyorum. Ne olur başına bir kötülük gelmeden kızımın bulup eve getirsinler. Çok kötü bir durumdayız" diye konuştu.

Polisler, Halime Türk'ün bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. - Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 17 Yaşındaki Halime'den 6 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement