19 Ekim Muhtarlar Günü - Son Dakika
Güncel

19 Ekim Muhtarlar Günü

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla yemekte bir araya geldi.

19.10.2018 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla yemekte bir araya geldi.

Bitlis Öğretmenevi'nde düzenlenen yemekte muhtarlarla buluşan Vali Ustaoğlu, muhtarların devletin gören gözü ve işeten kulağı olduğunu belirtti.

Ustaoğlu, şöyle konuştu:

"Valilik olarak bu kadar önemli bir görevi ifa eden muhtarlarımızın, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmesi için elverişli koşullar oluşturma noktasında kararlıyız. Şehrimizin her alanda gelişmesinde ve kalkınmasında, muhtarlarımızın rehberliği ile düşüncelerine ihtiyacımız var. İnanıyorum ki her bir muhtarımız geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu bilinçle çalışmalarını sürdürecektir. Muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunları çözmeye yönelik çalışmaların yürütülmesi amacıyla 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak belirlenmiştir. Mahalli idarelerin daha da güçlenmesinin nişanesi olacağını ümit ediyorum. Gününüzü en içten dileklerimle kutluyor, hepinize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ömür diliyorum."

Vali Ustaoğlu ve yemeğe katılan AK Parti Bitlis milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler ile kurum amirleri, muhtarlarla tokalaşarak günlerini kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Ekim Muhtarlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement