19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika
Güncel

19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi.

19.09.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi.

Törene, İstanbul Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şube Başkanı Ahmet Kendigel, belediye temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan törende, daha sonra İstiklal Marşı okundu.

Tören, anıta çelenk sunulmasıyla sona erdi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şube Başkanı Ahmet Kendigel, Gaziler Gününü kutlayarak, "Devletimiz bizi böyle bir günde onurlandırdı. Onlara çok teşekkür ediyorum. Türkiye'de ne kadar gazi varsa hepsinin günü kutlu olsun." dedi.

Silivri'de kortej yürüyüşü yapıldı

Silivri'de 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kortej yürüyüşü yapıldı.

Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Şener Kaytez, gaziler, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Kaymakamlık önünden başlayan yürüyüş, Atatürk Meydanı'nda son buldu.

Yürüyüşe katılanlar, burada saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı'nı okudu. Daha sonra meydandaki anıta çelenk sunuldu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından da Öğretmenler Evinde gazilere ve ailelerine yönelik program düzenlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement