2 Haftada 3 Kez İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
Güncel

2 Haftada 3 Kez İntihar Girişiminde Bulundu

2 Haftada 3 Kez İntihar Girişiminde Bulundu

Edirne'de, psikolojik sorunları olduğu belirtilen 15 yaşındaki A.B., bileklerini jiletle kestikten sonra 4 katlı bir inşaatın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

25.01.2013 13:00

Edirne'de, psikolojik sorunları olduğu belirtilen 15 yaşındaki A.B., bileklerini jiletle kestikten sonra 4 katlı bir inşaatın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Son 2 hafta içinde aynı yerde 2 kez intihar girişiminde bulunan A.B., bu kez de polis tarafından ikna edildikten sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edirne'deki yetiştirme yurdunda kalan ve davranışlarından dolayı bir süre önce önce Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurduna gönderilen Lise 1'nci sınıf öğrencisi A.B., yurtan kaçıp Edirne'ye geldi ve psikolojik sorunları nedeniyle Sabuni Mahallesi Fil Yokuşu Sokak'taki 4 katlı bir inşaatın çatısına çıktı.

Çevredekiler, çatıdaki A.B.'yi görünce durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen polis ekipleri, çatıya çıkarak A.B.'yi, çatıda oturduğu tahta parçasından inmeye ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de inşaatın altına şişme yatak açtı. Yaklaşık 20 dakika süren polisin ikna çabasının ardından kollarında jiletle kesen ve kanlar içinde kalan A.B., inşaattan indirilerek hazır bekletilen ambulansa taşındı. Ardından A.B., ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 DEFA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Son 2 hafta içinde bugünle birlikte aynı inşaatın çatısına çıkarak 3 defa intihar girişiminde bulunan A.B., polis tarafından ikna edilerek çatıdan indirilmiş ve ardından Kocaeli'ye gönderilmek üzere Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürülğü'ne teslim edilmişti. A.B.,geçtiğimiz yıl da karşılıksız aşk nedeniyle başka bir inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunmıştu. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Haftada 3 Kez İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement