Yaşlı Adamın 20 Liraya Aldığı Tava 100 Bin Lirasının Gasp Edilmesine Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adamın 20 Liraya Aldığı Tava 100 Bin Lirasının Gasp Edilmesine Neden Oldu

Yaşlı Adamın 20 Liraya Aldığı Tava 100 Bin Lirasının Gasp Edilmesine Neden Oldu

Eskişehir'de kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, telefonla aradıkları yaşlı adamın 100 bin lirası gasp etti. Mağdur Ali Bircan Özaras, yaptığı açıklamada, "Beni 'Terör örgütüne karışmışsın. Elindeki tüm para ve altınları hazırla.' diye telefondan aradılar. Yeni aldığım 20 liralık tavayla başıma vurdular. Gerisini hatırlamıyorum." dedi.

13.12.2018 17:07  Güncelleme: 19:15

Eskişehir'de kendilerini polis olarak tanıtan ve "Terör örgütüne karışmışsın. Elindeki tüm para ve altınları hazırla" diyerek bir kişinin 100 bin lirasını gasp ettikleri iddiasıyla haklarında dava açılan 2 sanığın yargılanmasına devam edildi.

"PARASINI ZORLA ALMADIM, KANDIRARAK ALDIM"

1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında tutuklu sanıklar Halil Karakaya (26) ve Mehmet Güneş (27) ile şikayetçi Ali Bircan Özaras (69) ve taraf avukatları hazır bulundu.

Dolandırıcılık suçunu kabul eden tutuklu sanık Halil Karakaya, "Ailemle problemlerim vardı. İşsizdim. Parasını zorla almadım. Sadece kandırarak aldım. Dolandırıcılık suçunu parasız kaldığım için işledim. Ben kimseyi yaralamadım." dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Başka bir suçtan tutuklu sanık Mehmet Güneş ise pişman olduğunu dile getirerek beraatini istedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için erteledi.

"20 LİRALIK TAVAYLA BAŞIMA VURDULAR"

Mağdur Ali Bircan Özaras, duruşma sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, şikayetinden asla vazgeçmeyeceğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Olay geçen yıl temmuzda oldu. Beni 'Terör örgütüne karışmışsın. Elindeki tüm para ve altınları hazırla.' diye telefondan aradılar. Para ve altınlarımı hazırladım. Eve girince çantayı aldılar. Yeni aldığım 20 liralık tavayla başıma vurdular. Gerisini hatırlamıyorum. Başıma 20'den fazla dikiş attılar. Hanıma evlenirken taktığım bilezikler vardı. Emekli oldum. Biriktirdiğim tüm paralar gitti. Tüm altın ve paralarımı geri istiyorum. Cezalarını da çeksinler."

Şeker Mahallesi'nde ikamet eden Ali Bircan Özaras, geçen yıl temmuz ayında evine "polisiz" diyerek giren 2 kişi tarafından darbedilmiş, altın ve paraları alınmış, şikayet üzerine yakalanan şüpheliler Halil Karakaya ve Mehmet Güneş tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adamın 20 Liraya Aldığı Tava 100 Bin Lirasının Gasp Edilmesine Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Kro mahmut: Bunlar idam edilmedikten sonra, bu islerin onu alinmaz 9 1 Yanıtla
  • Baris : Yaslilar ölsün ozaman kiyamet kopacak, Kimi soyucak? Gençler Para tutmuyor savruyor. Gençleri kim sakinlestircek? Gençler tembel büyüyor. 7 1 Yanıtla
  • YUSUF: 30 LİRALIK TAVA OLSAYDI DAHA FAZLA PARASI GİDERDİ 6 0 Yanıtla
    Mine : :)) 0 1
  • Ata: Bunun adı gasp 4 1 Yanıtla
  • Izgaracı: Kadermi ne adamın yeni aldığı tavayla kafasına vurulması ve sonrasını hatırlamaması ilğinç omuş 3 1 Yanıtla
  • Za: Dolandırıcılığın cezası YÖK maksimum üç sene kesi Berat ederler zaten yaralamadan dolayı tahliye edilmemiştir gaspa giriyor en az 15- 30 yıl olarak düzenlenmeli yazık oluyor masum temiz vatandaşlarımıza 3 0 Yanıtla
  • AH BE DAYIM: AH BE DAYIM SENDE SUÇLUSUN TELEVIZYON TV İZLEMEMEKLE TELEFON KULLANMAMAKLA TELEFON KULLANIYOSAN EGER DURMADAN POLİSTEN TELEFONA MSJ GELIYOR BOYLE MESAJLARA KANMAYIN DIYE OKUMADAN SİLDİYSEN EGER YADA DİKKATE ALMADIYSAN SENDE SUÇLUSUN 2 1 Yanıtla
  • +++++: 20 LİRAYA ALDIGIM YENİ TAVA DETAYI NİYE BALLANDIRILIYOR 3 0 Yanıtla
    Mine : :))) 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement