2018 Kış Modası Trendlerinin Yıldızı: Cat ve Harley Davidson Botlar - Son Dakika
Advertorial

2018 Kış Modası Trendlerinin Yıldızı: Cat ve Harley Davidson Botlar

2018 Kış Modası Trendlerinin Yıldızı: Cat ve Harley Davidson Botlar

2017 yaz aylarının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde 2017 - 2018 sonbahar kış modası belirlenmeye başlıyor.

16.08.2017 15:53  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Modaya yön veren marka ve tasarımcıların ürettiği kıyafet ve ayakkabı modelleri, kış modasını şekillendirmede en büyük rolü oynuyor. Önümüzdeki soğuk günlere yaratıcı ve özgür kesimlerin hakim olacağını söyleyebiliriz. Renklerin ön plana çıkıp hayata canlılık katacağı bir kış bizi bekliyor. Kalem etekler, trenç kotlar, düşük omuz bluzlar, deri ceketler, salaş kazaklar ve kadife elbiseler kış modasında oldukça önemli yer tutacağa benziyor.

Ayakkabı ve bot gibi aksesuarlarda yine renkli tasarımlar tercih edilecek. Renkler arasında ise özellikle kırmızı ön plana çıkacak. Kadife ve deri botlar ağırlıklı olarak tercih edilerek kış modasına çeşitlilik ve güzellik katacak.

Kadın ve erkeklerin kombinlerinin vazgeçilmezi Cat ve Harley Davidson botlar 2018 kış trendlerinin yıldızı olacak.

Cat Bot Çeşitleri ile Kışın En Trend Kombinlerini Yaratın

Caterpillar başarılı modelleri ile 2018 kış modasına güçlü bir giriş yapacağa benziyor. Ünlü firma, alışılagelmiş hardal sarısı renklerindeki botlarıyla renkli geçecek kışın moda öncülerinden biri olacak gibi duruyor.tasarımlarında bu sene sarı rengin dışına çıkarak; kırmızı, bordo, lacivert, yeşil, antrasit gibi farklı renklerde de botlar üreterek özgür ve yaratıcı geçecek kış modasını destekliyor.

Cat, bayan bot modelleri arasında klasikleşmiş tasarım çizgisinin dışına çıkarak bu sene için ankle botların da üretimini yapıyor. Farklı bir kesime sahip tasarımlar sayesinde şık kombinler yapabilir, sokak modasına uygun bir tarz yaratabilirsiniz. Bu ankle botların özellikle Vero Moda kısa ceketlerin altına çok yakışacağını düşünüyorum. Kombin Only siyah slim pantolon ile de mükemmel bir şekilde tamamlanabilir.

Markanın çizme görünümlü uzun botları da yine kış modasında önemli bir yer tutacak. Uzun modelleri, skinny kot pantolonlarla birlikte kullanarak çok uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz. Üstünüze alacağınız uzun kaban veya hırka ile de kombini mükemmel bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Kaliteli derilerle üretilmiş sağlam botları ile Cat, kış için kadınların en çok tercih edeceği bot markalarından biri olacak.

Caterpillar, erkek modasında da ön plana çıkan markalardan biri oluyor. Erkekler için kış modasında rahat ve bol kesimli kıyafetler önemli bir yer tutuyor. Erkek giyimde uzun süredir sürekli daralan ve sıkılaşan kıyafet kesimleri bu kış ile son bulacak. Özellikle vintage kıyafetler en çok tercih edilen modellerin başında gelecek gibi görünüyor. Kahverengi ağırlıkta olmak üzere pastel renkler öncelikli tercih olacak. Deri ayakkabılar ve botlar moda akımında ön plana çıkacak. Renk konusunda ise kadın modasında olduğunun aksine daha koyu ve kapalı renkler tercih edilecek. Özellikle siyah ayakkabılar ve botlar moda akımı sayesinde bu seneki favoriler olacak. Cat yine bu moda akımının değişimini ve gidişatını iyi analiz ederek erkekler için de kış sezonda hardal sarısının dışına çıkacak. Özellikle siyah tonları ayakkabı modelleri arasında sıklıkla göreceğiz. Geniş ürün yelpazesi içinde koyu lacivert ve kahverengi modeller de bulunacak.

Marka, klasik kesimlerin de dışına çıkarak daha spor görünümlü ve rahat hareket etmeyi sağlayan outdoor botlar da üretecek. Caterpillar erkek siyah outdoor bot üzerine giyeceğiniz Jack Jones marka, kapüşonlu siyah mont ile kış için iddialı bir kombin yapabilirsiniz. Outdoor botun rahat görünümü ile kapüşonlu bol montun sahip olduğu vintage tasarımı bir araya getirilerek sokak modasına hakim bir duruş sergileyebilirsiniz. Klasik ve asil bir duruşa sahip deri üretimli botları günlük hayatta rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Yine, Yeniden En Trend: Harley Davidson

Harley Davidson da 2018 kış modasının da en iddialı ayakkabı markalarından biri olacağının işaretlerini veriyor. Metal süslemelerle zenginleştirilen deri içerikli botları ile kendine has bir tarz yaratan firma, 2018 sezonu için yeni bir koleksiyon yaratmak yerine klasikleşmiş ürünlerini yeniden satışa sunuyor.tasarımlarında özgürlük her zaman ön planda oluyor. Özgür ve yaratıcı stiller yaratmanıza yardımcı oluyor.

Harley Davidson kadın bot üretimi konusunda artık çok daha başarılı bir görünüş ortaya koyuyor. Daha önce üretilen ayakkabılarda maskülen tarz ağır basarken bugünlerde feminen çizgilere sahip tasarımlar da yapıyor. Bu da kıyafet kombinleme konusunda büyük bir özgürlük alanı yaratıyor. Bu kış için özellikle çizmeye benzeyen uzun bot modelleri öne çıkacak tasarımları arasında yer alıyor. Çizme benzeri siyah renkli botları, renkli bir kazağın altına giyerek güzel bir çeşitlilik sağlayabilirsiniz. Vero Moda marka balıkçı yaka kazakları bu modelleri ile önerebilirim. Özellikle bordo renkli kazağı siyah uzun bot ile çok yakışacaktır.

Bir diğer alternatif olarak Only'nin desenli uzun ceketlerini tercih edebilirsiniz. İçine giyeceğiniz şık bir bluz ile de kusursuz bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu sene, kıyafetlerinizi kombinlerken yaratıcı yönünüzü serbest bırakmanızı öneriyorum. Renkleri ne kadar cesurca kullanırsanız tarz konusunda kendinizi ne kadar özgür bırakırsanız. Yaratıcılığınız ne kadar ön plana çıkarsa bu sene modaya o kadar ayak uydurabilirsiniz.

Harley Davidson kadın bot konusunda olduğu gibi erkek botlarında da yeni döneme iddialı bir giriş yapıyor. Keskin hatlara sahip, iddialı ve ağır tarzıyla erkek modasının her zaman öncülerinden birisi oluyor. Harley botları, Jack Jones deri ceketlerle kombinlemek çok şık sonuçlar verebiliyor. Bu basit kombinleme ile rahatlıkla sokak modasına ayak uydurabilirsiniz. Vintage görünüşlerin tekrar geri dönüp sezona hakim olacağı 2018 yılında, ağır görünüşlü deri botları hemen her kıyafetle tamamlayabilirsiniz.

Dediğimiz gibi Harley Davidson'ın kendine has tarzı özellikle Jack Jones imzalı ürünlerle çok iyi kombinlenebiliyor. Jack Jones Jcoparker siyah mont altına giyilecek siyah metal işlemeli bir bot ile birlikte çok güzel bir imaj ortaya koyabilirsiniz. Ceketin altına da krem renklerinde bir ince kazak tercih edilirse kombin tamamlanmış olur. Ayrıca kahve tonlarındaki bot ve ayakkabı çeşitlerini de bu kış için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

2017 - 2018 sonbahar ve kış modası için size son olarak özgürlüğü ön planda tutmanızı önerebilirim. Bu yıl ne özgürlüğünüzle ve yaratıcılığınızla modanın hakimi olabilirsiniz. Renkleri denemekten, farklı tarzlar ortaya koymaktan, içinizden gelen kombini yapmaktan çekinmeyin. Bu yıl o hep giymek istediğiniz tişörtü, çok sevmenize rağmen modası geçen ayakkabınızla kombinleyebilirsiniz. Pantolon konusunda erkekler tercihlerini daha bol kesimli ve koyu tonlu pantolonlardan yana kullanabilir.

Kadınlar ise kadife seçimler yapabilir. Ayrıca alt giyim olarak pantolona alternatif olarak kalem eteği bu yıl için değerlendirebilirsiniz. Üst giyim konusunda yaratıcılığınızı öne çıkarabilirsiniz. Renkli kazaklar veya desenli ceketler moda akımı içerisinde en çok tercih edilecek tarzlar olacağından siz de seçiminizi bu ürünlerden yana kullanabilirsiniz. Erkekler ise daha casual veya vintage üst giyimleri seçebilir. Özellikle paltoların ve ağır görünüşlü ceketlerin hakim olacağı bir kış bizi bekliyor.

Bot konusunda ise Cat ve Harley Davidson tarzları ile en öne çıkan güçlü markalar olarak görünüyor. Kombininizi tamamlayabilmek için kesinlikle ürün yelpazelerine bir göz atmanızı önerebilirim.

Sezon gelmeden önce hızlıca inceleyip sizin tarzınızı yansıtacak ürünleri www.markastok.com adresinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.


Son Dakika Advertorial 2018 Kış Modası Trendlerinin Yıldızı: Cat ve Harley Davidson Botlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement