21 Bin 765 Bitki ve Çiçek Gün Sayıyor - Son Dakika
Güncel

21 Bin 765 Bitki ve Çiçek Gün Sayıyor

21 Bin 765 Bitki ve Çiçek Gün Sayıyor

Muratpaşa Belediyesi; Ermenek Mahallesi’ndeki 35 dönümlük bir alanda kurulu Park ve Bahçeler Müdürlüğü Üretim Tesisi içindeki seralarında, bahar ve yaz mevsiminde parklara dikeceği 21 bin 765 adet bitki ve mevsimlik çiçeği yetiştiriyor.

31.03.2018 11:45

Muratpaşa Belediyesi; Ermenek Mahallesi'ndeki 35 dönümlük bir alanda kurulu Park ve Bahçeler Müdürlüğü Üretim Tesisi içindeki seralarında, bahar ve yaz mevsiminde parklara dikeceği 21 bin 765 adet bitki ve mevsimlik çiçeği yetiştiriyor. İtalyan teknolojisiyle donatılan Muratpaşa Belediyesi seralarında üretim, çelikleme ve tohumdan yetiştirme ile yapılıyor. Köklenmelerinin ardından saksılanacak olan bitki ve çiçekler daha sonra parklara dikilecek.

Muratpaşa Belediyesi yetiştirdiği fidan ve mevsimlik çiçekleri, Muratpaşa sakinleri ile de paylaşıyor. Gül, kaktüs, karanfil, telgraf çiçeği, westringa, acem halısı, mercan çiçeği, muhlenbergia, çıtır taflan, bahçe külü, alacalı zakkum ve crassula ovata çiçek ve bitkileri, Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Üretim Tesisleri'ndeki seralarda kökleniyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 21 Bin 765 Bitki ve Çiçek Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement