23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler için trenle gezi düzenlendi.

22.04.2019 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MALATYA AA - Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler için trenle gezi düzenlendi.

Doğanşehir Kapıdere Mahallesi'ne gerçekleştirilen ve yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı tren yolculuğu için hayatlarında hiç trene binmemiş ve okullarında başarılı olan öğrenciler seçildi.

Doğanşehir Kaymakamı Murtaza Ersöz, Doğanşehir Cumhuriyet Savcısı Tugay Çağlayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler ve öğretmenlerin de katıldığı programda öğrencilerden oluşan müzik grubu, 23 Nisan şarkıları ve türküler seslendirdi, şiirler okudu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, yurdu demir ağlarla ören Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara hediyesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ülkede ilk kez trende yapılan bir etkinlikle kutlandığını söyledi.

Kapıdere Mahallesi'nde yemek yiyen katılımcılar, yine trenle Doğanşehir'e döndü.

Öte yandan ilçede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, koltuğunu Muammer Şahin İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Enbiya Tuncer'e bıraktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement