24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı - Son Dakika
Güncel

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle mesajı yayımladı.

23.07.2018 19:26

Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle mesajı yayımladı.

Aydıntepe mesajında, her yıl 24 Temmuz gününün basından sansürün kaldırılışının yıl dönümü olarak kutlandığını hatırlattı.

Türkiye'nin 24 Haziran'da yapılan seçimlerle yeni bir sürece girdiğini ifade eden Aydıntepe, şunları kaydetti:

"İstiyoruz ki bu dönem medya kurum ve kuruluşları olarak yaşadığımız maddi, manevi tüm sıkıntılar geride kalsın. Yepyeni, son derece hareketli ve de bereketli bir dönem başlasın. Bunu sağlamak yeni dönemde ve her iki cephede sanırım hiç de zor olmayacak. Türlü engelleri bir çırpıda yok edecek ve hantal bürokrasiden kurtaracak yepyeni dönemde isteriz ki bu çilekeş mesleğin fedakar mensupları hak ettikleri saygı, sevgi ve manevi desteği görsün. Türkiye genelinde 8 federasyon, 90 basın derneği ve 20 bin çalışanı ile ülkemizin en büyük çatı medya kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, basın mesleğinin sansürsüz ve özgür yayın yapabilmesi adına yürüttüğü mücadelede başarılı olmak adına tüm gücünü ortaya koyuyor. Bu doğrultuda yapılan girişimleriyle başarıyı yakalamak adına 100'ü aşkın üyesiyle ilimizin en güçlü ve akredite kuruluşu Sakarya Gazeteciler Birliği olarak tüm meslektaşlarımızın bu özel gününü kutlar, esenlikler dileriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement