3 Gece Kulübünde Silahlar Konuştu - Son Dakika
Güncel

3 Gece Kulübünde Silahlar Konuştu

3 Gece Kulübünde Silahlar Konuştu

Ankara'da 3 gece kulübüne yapılan silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

30.12.2012 10:39  Güncelleme: 16:00

Ankara'da 3 gece kulübüne yapılan silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından kaçan saldırganları yakalamak için operasyon yaptı. Düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, kimlikleri belirlenemeyen 4 kişi, Akay Caddesi'ndeki 1001 Gece, Bacardi ve Ciklet adlı barlara silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 1001 Gece adlı barın sahibi olduğu öğrenilen Yusuf Sönmez, başından vuruldu. Kulüp çalışanları tarafından Akay Hastanesi'ne kaldırılan Sönmez, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırıda ayrıca diğer barların sahibi olduğu belirtilen 2 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yeri inceleme ekipleri, saldırının gerçekleştiği barlarda incelemelerde bulundu. Öte yandan, Akay Hastanesi'ne akın eden 1001 Gece adlı kulüp çalışanları ve Sönmez'in yakınları ile polis arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliğin ardından hastane önüne çevik kuvvet ekipleri geldi.

Olayın ardından kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Altındağ Caddesi üzerindeki bir eve, Özel Harekat polislerinin de desteğiyle baskın düzenledi. Mahalleyi ablukaya alan polis ekipleri, cadde üzerinde kuş uçurtmadı. Altındağ Caddesi üzerinde bekleyen ekipler, saldırganların kaçma ihtimaline karşı araçları durdurarak arama yaptı.

Bu sırada kaçmaya çalışan saldırganlar ile polis arasında çatışma çıktı. Yaklaşık 1 saat süren operasyonun ardından 3 zanlı, polise teslim oldu. Gözaltına alınan zanlılar ifade için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekipleri, olaya karıştığı belirlenen bir kişiyi de bulmak için çalışma başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 3 Gece Kulübünde Silahlar Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement