30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

CHP Karabük İl Başkanı Karadağ: "30 Ağustos Zafer Bayramı hem Cumhuriyet'e ve demokrasiye açılan bir kapı, hem de çoğulculuğa ve çok sesliliğe giden yoldur"

28.08.2013 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, "30 Ağustos Zafer Bayramı hem Cumhuriyet'e ve demokrasiye açılan bir kapı, hem de çoğulculuğa ve çok sesliliğe giden yoldur" dedi.

Karadağ, il başkanlığında 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, 30 Ağustos zaferinin Türk Milleti'nin fedakarlığının, kararlılığının, vatan sevgisinin önemli ve anlamlı bir göstergesi olduğunu söyledi.

30 Ağustos'da ulusu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin bir araya geldiği ifade eden Karadağ, "Yan yana, omuz omuza mücadele vererek zafer destanının yazıldığı gündür. 30 Ağustos Zafer Bayramı hem Cumhuriyet'e ve demokrasiye açılan bir kapı, hem de çoğulculuğa ve çok sesliliğe giden yoldur. Birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen bazı güçler olacaktır. Ancak bu güçlere karşı 90 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı mücadeleyi verme karar ve azmindeyiz" diye konuştu.

Karadağ, toplantıda daha sonra Karabük'te yapılan ve yapılacak yatırımların durumlarından bahsetti. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement