34. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

34. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali'ne Doğru

Artvin'de caddelerdeki kaldırımlar yeşil beyaza boyandı.

17.06.2014 15:56

Artvin'de yarın başlayacak 34. Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali öncesi kaldırım kenarları yeşil-beyaza boyandı.

İnönü Caddesi'nde kaldırım boyama etkinliğine, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Emniyet Müdürü Hamdi Selçuk, Belediye Meclisi üyeleri, Yeşil Artvin Derneği, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü halk oyunları ekibi ile vatandaşlar katıldı.

Kocatepe, burada yaptığı konuşmada, Kafkasör şenliklerine hazırlandıklarını belirterek, "Şehrimizi, tam benim gönlümdeki yenileme olmasa da güzelleştirmeyi amaçladık. Buraya sizlerin, bizlerin kardeşleri, oğulları geliyor başka şehirlerden. İstiyoruz ki güzel şeyler görsünler ama en güzeli Artvin'in birlikte olduğunu görsünler. Artvin'imizde belki bu bir ilk. Festival öncesinde, festival duyarlılığını oluşturmak adına caddemizin bordürlerini birlikte boyuyoruz. Gönül arzu ediyor ki Artvin hep böyle yeşil, hep böyle beyaz, hep böyle birlikte, hep böyle tertemiz olsun" dedi.

Konuşmanın ardından Artvin Belediyesi zabıta ekipleri İnönü Caddesi'ni trafiğe kapadı. Kocatepe ve beraberindekiler, Artvin Valiliği önünden çok katlı otopark önüne kadar bordürleri yeşil-beyaza boyadı. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 34. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement