4 Bin 500 Fotoğraflık Filiz Akın Sergisi Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

4 Bin 500 Fotoğraflık Filiz Akın Sergisi Açıldı

Sinema oyuncusu Filiz Akın'ın 4 bin 500 fotoğrafının yer aldığı "Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi" açıldı.

15.05.2016 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinema oyuncusu Filiz Akın'ın 4 bin 500 fotoğrafının yer aldığı "Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Kale Outlet Center tarafından daha önce Türkan Şoray, Emel Sayın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik için gerçekleştirilen "Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi" bu kez Yeşilçam'ın "Zarafet Kraliçesi" Filiz Akın için düzenlendi.

Filiz Akın basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oyuncu Oya Aydoğan'ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Kendisiyle yakın bir arkadaşlığımız yoktu ama ne kadar çok sevdiğinizi, o insanı kaybettikten sonra anlıyorsunuz. Bugün çok duyguluyum." dedi.

Serginin kendisini çok mutlu ettiğini ve heyecanlandırdığını aktaran Akın, şunları söyledi:

"Sergiye baktığımda zamanda yolculuk yapmış gibi oldum. Eski günlerden kareler gördüm. O günlerimi tekrar yaşıyor gibiyim. Hayatta mutluluk ve sağlıktan önemli bir şey yok. Bu sergide emeği geçen herkese teşekkür borçluyum. Sergi olağanüstü bir şey oldu benim için."

Derlemesi ve hazırlanması 3 ayda tamamlanan sergide, Akın'ın oynadığı filmlerin afişleri, onunla ilgili çıkan haberlerin kupürleri, dergi kapakları, filmlerinden ve özel yaşamından fotoğrafları yer alıyor.

Sergideki parçaların satışından elde edilen gelir, "Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği"ne bağışlanacak.

Yaklaşık bin 260'ı hayranları tarafından bağışlanan, toplam 4 bin 500 parçanın yer aldığı sergi, 1 ay gezilebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 4 Bin 500 Fotoğraflık Filiz Akın Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement