45 Dakikada 1 Milyon Dolar Kazandı - Son Dakika
Magazin

45 Dakikada 1 Milyon Dolar Kazandı

45 Dakikada 1 Milyon Dolar Kazandı

ABD'li şarkıcı Nicole Scherzinger, Dubai'deki bir gecelik konserinden tam 1 milyon dolar kazandı.

23.09.2012 11:45  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li şarkıcı Nicole Scherzinger, geçtiğimiz perşembe akşamı Dubai'de verdiği konserden tam 1 milyon dolar (1.8 milyon TL) kazandı.

2007 yılından beri İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'la birlikte olan 34 yaşındaki Scherzinger, "Emirates NBD" adlı, bankacılık sektörünün Ortadoğu'daki en büyük gruplarından biri için Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde 45 dakikalık bir konser verdi.

Konserden yüklü miktarda para kazanan şarkıcıya yakın bir kaynak, "Nicole yurtdışı konser tekliflerine çok sıcak bakmıyor ama böyle bir teklifi reddedemezdi. Kısacık bir konserle çok kolay para kazandı" dedi. 

POPSTAR YARIŞMASINDA KEŞFEDİLMİŞTİ

Filipinli bir baba ve Hawaili bir annenin çocuğu olan Nicole, Alman üvey babasının soyadını kullanıyor. Popstars adlı yarışmaya katıldığında 22 yaşında olan Nicole Scherzinger, seçmelerde ünlü Whitney Houston şarkısı "I Will Always Love You"yu söyleyerek yarışmacı olarak seçildi. 2004 yılında Pussycat Dolls'a katıldı.

"Don't Cha", "Beep", "Buttons" gibi dünyada hit olmuş şarkılara imza atan Scherzinger, 2009'da Amerikan şarkı yarışması "The Sing-Off"a bu kez jüri üyesi olarak katıldı. Nicole Scherzinger, Amerika'da yayınlanan dans yarışması Dancing With The Stars'ın 10. sezonunda dans partneri Derek Hough'la birlikte 1. oldu. Hemen ardından Nicole, 24 Mayıs 2010 tarihinde "Nobody Can Change Me" adlı yeni single'ını çıkardı.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin 45 Dakikada 1 Milyon Dolar Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement