50 Bin Dolar Ödüllü Bayanlar Tsyd Ankara Tenis Turnuvası Başlıyor - Son Dakika
Spor

50 Bin Dolar Ödüllü Bayanlar Tsyd Ankara Tenis Turnuvası Başlıyor

50 Bin Dolar Ödüllü Bayanlar Tsyd Ankara Tenis Turnuvası Başlıyor

TSYD Ankara Şubesi ve Ankara Tenis Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen Uluslararası bayanlar 50 bin dolar ödüllü Ankara-Türkiye Spor Yazarları Derneği Tenis Turnuvası Ankara’da başlıyor.

12.12.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TSYD Ankara Şubesi ve Ankara Tenis Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen Uluslararası bayanlar 50 bin dolar ödüllü Ankara- Türkiye Spor Yazarları Derneği Tenis Turnuvası Ankara'da başlıyor.

Yarın başlayacak elemelerden sonra ana tablo maçlarının ardında 19 Aralık 2015 Pazar günü final karşılaşması ile turnuva sona erecek. 13- 19 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonla ilgili bugün düzenlenen tanıtım toplantısına Türk Spor Yazarları Ankara Şubesi Başkanı Kerem Öncel, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Milli Tenisci İpek Soylu, TEB Ankara Bölge sorumlusu Süleyman Kahraman ve Ankara Tenis Kulübü Başkanı Ergin Fikirmen katıldı. 6 gün sürecek turnuvada birinci olan sporcu 50 bin dolar ile ödüllendirilecek.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Kerem Öncel, Tenis Federasyonu ve Ankara Tenis Federasyonu başkanlarına, TSYD turnuvasına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ise, "Geçmişte uluslararası organizasyonlarda puan dahi alamıyorduk" diyerek, "Şimdi sporcularımızdan sekiz tanesi şampiyonluklar alacak güçte. Bu organizasyonlar tenise olan ilgiyi arttırıyor. Çocuklarımızın geleceği için, çalışmaya devam ediyoruz. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Ayrıca turnuva sponsorumuz TEB Ankara Bölge Sorumlusu Süleyman Kahraman'da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Milli tenisçi İpek Soylu ise, Ankara'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Tenise yapılan yatırımlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

60 Kadın sporcunun katıldığı Uluslararası TSYD Ankara Tenis Turnuvası 13-19 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak. 1. tur elemeleri pazartesi günü başlayacak ve pazar günü yapılacak olan final karşılaşması ile sona erecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 50 Bin Dolar Ödüllü Bayanlar Tsyd Ankara Tenis Turnuvası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement