7 Kişi Bir Motosiklette Yolculuk Yaptı - Son Dakika
Güncel

7 Kişi Bir Motosiklette Yolculuk Yaptı

Kahramanmaraş'ta 7 kişilik bir aile, motosiklet üzerinde can güvenliğini hiçe sayan bir yolculuk yaptı. Can güvenliğini hiçe sayan yolculuğun görüntüleri cep telefonu kamerasına kaydedildi.

18.05.2019 13:21  Güncelleme: 16:43

Kahramanmaraş'ta 7 kişi aile motosiklet üzerinde tehlikeli bir yolculuk yaptı. Anne, baba, 2 kız çocuğu, 2 erkek çocuğu ve 1 bebek bir motosikletin üzerinde can güvenliğini tehlikeye atan yolculuk yaptı.

CEP TELEFONU KAMERASI KAYDETTİ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 7 kişinin 1 motosiklet üzerinde yaptığı tehlikeli yolculuk, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motorun direksiyon bölümüne oturmuş 2 erkek çocuk, baba ve annenin yanı sıra 2 kız çocuğu ve 1 de bebek yolculuk yaptı. Olası bir kaza anınca can kaybının yüksek olduğu yolculukta direksiyonda oturan çocuğun kask taktığı görüldü. Motosiklet bir müddet sonra gözden kayboldu.

7 Kişi Bir Motosiklette Yolculuk Yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 7 Kişi Bir Motosiklette Yolculuk Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Reel analiz : 7 kişi neki biz sırtımızda bunlardan 5 milyon taşıyoruz 3 0 Yanıtla
  • Piskopat Avcisi,: Cehalet bu ülkeyi Afrika ülkelerinin gerisine atacak. Az kaldi. 1 0 Yanıtla
  • HURDACI EMMİ OĞLU: LEN BIRAKIN GİTSİNLER GÖÇMENLER TUTMAYIN AÇIN KAPILARI 24 SAAT TE BOŞALIR TÜRKİYENİN İÇİ CİYERLERİMİZ TEMİZLENİR İNANIN KENDİMİZİ GELİRİZ KÜÇÜLÜRÜZ 6 MİLYON SURİYELİ VARMIŞ BUNU 330 BİNİ GİTMİŞ DAHA YA AÇIN KAPILARI GİTMEK İSTEYE GİTSİN ÇIKIŞ OLSUN AMA GİRİŞ KESİNLİKLE OLMASIN BAKINIZ BAYRAM YAKLAŞIYOR BUNLAR GİDECEK GENE DÖNECEKLER NİYE E BURDA HERŞEY BEDAVA GİDENLERİ ALMAYALIM İÇERİ BİRAZDA AVRUPA BAKSIN ONLARA YANİ BİZ BİTTİK YANİ IRKÇI DEYİLİM AMA GERÇEK BU 3 GÜN MİSAFİRLİK TAMAM 1 0 Yanıtla
  • Dd: Maraşta polis molis yokmu 1 0 Yanıtla

Advertisement