Yankesicinin, Cep Telefonunu 7 Saniyede Çaldığı Anlar Kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Yankesicinin, Cep Telefonunu 7 Saniyede Çaldığı Anlar Kamerada

Adana'da toplu taşıma aracında, genç kadının cep telefonunun 7 saniye gibi kısa bir sürede, yankesicilik yöntemiyle çalınması kameraya yansıdı.

18.02.2018 09:27  Güncelleme: 11:48

Adana'da toplu taşıma aracında bir genç kadının cep telefonunun 7 saniyede yankesicilik yöntemiyle çalınması kameraya yansıdı.

ARAÇ HAREKET ETTİĞİ ANDA ÇALDI

Yüreğir ilçesi, PTT Evleri Mahallesinde meydana gelen olayda Nirgül Y. kızıyla birlikte toplu taşıma aracına bindi. Yankesici, araca biner binmez kadının yanına yaklaşıp cep telefonunu, aracın hareket etmesi anından faydalanarak 7 saniyede çalıp cebine koydu. Bu anlar araç kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Genç kadın ise ücretini ödeyip yerine oturdu. hırsız ise toplu taşıma aracının arka tarafına geçti.

"ADAM NE ARA TELEFONUMU ALDI"

Genç kadın bir süre sonra telefonunun olmadığını fark edip aracın içini kontrol etti. Telefonunu göremeyince sürücüye inmek istediğini söyleyerek "Adam ne ara telefonumu aldı" diyerek araçtan indi. Genç kadın polise giderek şikayetçi oldu. Polis, araçtaki güvenlik kamerasını incelediğinde zanlının yankesicilik suçundan çok sayıda kaydı bulunan Emrah Boduk olduğunu belirledi.

DURAKTA BEKLERKEN YAKALANDI

Polis, Boduk'u Tepabağ Mahallesi'nde toplu taşıma duraklarında beklerken yakaladı. Emniyete getirilip sorgulandığında cep telefonunu çaldığını kabul ederek, "Hap almıştım kafam çok güzeldi bu nedenle yaptım pişmanım" dedi. Polis, genç kadının cep telefonunu zanlının üst aramasında ele geçirerek kadına teslim etti. Zanlı ise sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Yankesicinin, Cep Telefonunu 7 Saniyede Çaldığı Anlar Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yankesicinin, Cep Telefonunu 7 Saniyede Çaldığı Anlar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • TUNÇ06: Hırsızlık ve dolandırıcılık agı suç olmalı.. 8 0 Yanıtla
  • Pâşalı: Hey devlet büyükleri beyefendiler hırsızlara acımayın bunlar en büyük cesareti sizin kanunlarımızda alıyorlar. Ver 15 yıl cezayı bak bidaha can yakabiliyormu. 4 0 Yanıtla
  • Batefimbo : Şöför kardesimiz siyahimi :) videoyu izlerken yurtdisi sandim sonra adanayi okudum 1 2 Yanıtla
    sanane: lan o şoför değil, şöför yanı koltuğu var o otobüslerde 2 0 Batefimbo : Bilmiyordum videoda yazi gelincede tam gözükmedi şoför sandim..lan li lunlu konuştuğuna göre sende malin birisin..hayat kaliteniz bayat be arkadaş azcik insan olun 1 1
  • varya: Aha dayıya bak diyen çocuk galiba bu adana yıl olmuş 2018 hala hızlısın 1 2 Yanıtla
  • Yavuz: 7 saniyede çal 7 yıl yat 2 0 Yanıtla
  • adsiz: Simit calan cocuga 23 yil hapis verirmiydin 0 0 Yanıtla

Advertisement