75. Yıl Toplum Merkezi'nde Sergi - Son Dakika
Yerel

75. Yıl Toplum Merkezi'nde Sergi

75. Yıl Toplum Merkezi\'nde Sergi

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 75.Yıl Toplum Merkezi Müdürlüğü'nce, bayanlara yönelik sergi açılışı yapıldı.

18.06.2012 17:07

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 75. Yıl Toplum Merkezi Müdürlüğü'nce, bayanlara yönelik sergi açılışı yapıldı.

Yaklaşık 40 bayan kursiyer tarafından bir yıl boyunca yapılan 100 çeşit ev ürünleri, tekstil eşyaları ve kara kalem ile sulu boya resimleri sergisi yapıldı.

Vali Ramazan Sodan tarafından yapılan açılışa, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, kursiyerler ve birçok vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Sodan, "Aile toplum merkezinde mahalleli bayanlarımıza mesleki eğitim kursu verilmektedir. Bugün burada açılışını yaptığımız sergide, kursiyerler tarafından yapılan bir yıllık çalışmanın açılışını yaptık. Kursiyerlerimize başarılar diler, serginin hayırlı olmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan Halk Eğitim Merkezi'nden Usta Öğretici Yüksel Bayram, "Halk Eğitim Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 75. Yıl Toplum Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan bu çalışmayla, mahallede bulunan bayan vatandaşlarımıza bir kurs verildi. Halkımızın ekonomik durumunun düşük olması nedeniyle burada bulunan bayan vatandaşlarımız, yaptıkları ev tekstili ürünleri satıyorlar. Kursiyerlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara ikramda bulunuldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 75. Yıl Toplum Merkezi'nde Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement