86 Yaşındaki Dede 29 Ekim Etkinliklerinde Protokolde Oturdu - Son Dakika
Güncel

86 Yaşındaki Dede 29 Ekim Etkinliklerinde Protokolde Oturdu

Ardahan’da 86 yaşındaki Yunus Avşar isimli dede, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla düzenlenen törende protokolün yanında yer alarak törene damga vurdu.

29.10.2017 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da 86 yaşındaki Yunus Avşar isimli dede, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla düzenlenen törende protokolün yanında yer alarak törene damga vurdu.

Ardahan'da 29 Ekim Cumhuriye Bayramı coşkuyla kutlandı. Tarihi kongre binasında tebriklerin kabulünün ardından Kongre Caddesi'nde düzenlenen ve Ardahan Vali Vekili Abdurrezzak Canpolat'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene, Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Belediye Başkan Vekili İlhan Özgür, protokol üyeleri ile öğrenciler, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Törende Vali Vekili Abdurrezzak Canpolat, Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Belediye Başkan Vekili İlhan Özgür, tören alanında bulunanların bayramını kutladı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Vali Vekili Abdurrezak Canpolat, "Gücünü milletimizin ortak iradesinden alan Cumhuriyet, milletimizin büyük bir iman gücüyle ve azimle gerçekleştirdiği Çanakkale Zaferi ve daha sonra Kurtuluş Savaşı mücadelesinin eseridir" dedi.

Canpolat, "Bizler millet olarak 94 yıl boyunca Türkiye Cumhuriyetine sahip çıktık. Onu tüm demokratik unsurlarla taçlandırarak, bugüne kadar getirdik. Bundan sonra aynı şekilde koruyarak sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizler birlerce yıldır ortak yaşama kültürünü bu topraklarda oluşturmuş, et ve tırnak gibi kenetlenmiş bir millet olarak, bu milletin kardeşlik hukukunun bozulmasına asla fırsat vermeyeceğiz."

Daha sonra halk oyunları gösterisi, şiirlerin okunmasıyla devam eden kutlamalar, çeşitli alanlarda dereceye girenlere ödüllerin verilmesiyle sona erdi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 86 Yaşındaki Dede 29 Ekim Etkinliklerinde Protokolde Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement