Aa Sakarya Bölge Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Aa Sakarya Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

Adapazarı Gaz Dağıtım AŞ (AGDAŞ) yetkilileri, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

25.05.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Gaz Dağıtım AŞ (AGDAŞ) yetkilileri, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

AGDAŞ İnsan Kaynakları ve Yönetim Sistemleri Müdürü Emre Uğur, Kurumsal İletişim Sorumlusu Taner Tosun, Pazarlama Uzmanı Hakan Çetibaş, AA Sakarya Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş'tan bilgi aldı.

AA çalışanlarına başarılar dileyen AGDAŞ İnsan Kaynakları ve Yönetim Sistemleri Müdürü Emre Uğur, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 4 Haziran'da Kent Meydanı'nda "AGDAŞ Bisfest" isimli bisiklet festivali düzenleyeceklerini söyledi. Festivalde yarış düzenleneceğini ve yapılan yarışlar sonucunda dereceye girenlere 10 bisiklet, 200 kask ve festivale katılan herkese reflektör yelekleri verileceğini söyledi.

Festivale katılmak için "www.agdasbisfest.com" adresindeki katılım formunun doldurulması gerektiğini aktaran Uğur, "Formu dolduran katılımcıların etkinlik günü stantlarda kayıt yaptırması gerekmektedir. AGDAŞ Bisfest'e Kent Meydanı'ndaki etkinliklerle başlanarak, şehir turu atıldıktan sonra AGDAŞ Genel Müdürlük binasında eğlenceli ve ödüllü yarışma ve programlarla devam edilecektir. Etkinlik günü Kent Meydanı'nda bisiklet kiralama stantları kurulacaktır." diye konuştu.

Yalçıntaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kılıç'a, ajansın vizyonu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa Sakarya Bölge Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement