ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Kral Selman'a Cemal Kaşıkçı Soruşturması İçin Teşekkür Etti - Son Dakika
Dünya

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Kral Selman'a Cemal Kaşıkçı Soruşturması İçin Teşekkür Etti

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Suudi Arabistan Kralı Selman'a kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için yürütülen soruşturmaya katkılarından dolayı teşekkür etti.

16.10.2018 15:08  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Suudi Arabistan Kralı Selman'a kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için yürütülen soruşturmaya katkılarından dolayı teşekkür etti.

ŞEFFAF VE DETAYLI SORUŞTURMA

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na giren ve bir daha kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında temaslarda bulunmak üzere başkent Riyad'a gelen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüşmüştü. ABD Dışişleri bakanlığından yapılan açıklamada, Pompeo'nun Suudi Kral'a şeffaf ve detaylı soruşturmaya bağlı kaldıklarından ötürü ile teşekkür ettiği kaydedildi.

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Kral Selman'a Cemal Kaşıkçı Soruşturması İçin Teşekkür Etti

POMPEO'NUN DİPLOMASİ TRAFİĞİ

ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatı üzerine Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili olarak Suudi Arabistan'a gelen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüşmesinden önce Suudi mevkidaşı ile Adil el Cübeyr ile bir araya gelmişti.

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Kral Selman'a Cemal Kaşıkçı Soruşturması İçin Teşekkür Etti
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Kral Selman\'a Cemal Kaşıkçı Soruşturması İçin Teşekkür Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Kral Selman'a Cemal Kaşıkçı Soruşturması İçin Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Başkan Biden'ın 'Maksimum Stabilite' sağlayan spor ayakkabıları, sosyal medyada günün konusu oldu: Air Bidens
    14:47 Başkan Biden'ın 'Maksimum Stabilite' sağlayan spor ayakkabıları, sosyal medyada günün konusu oldu: Air Bidens

    Başkan Joe Biden'ın Hoka markası tarafından tasarlanan 'Hoka Transport' ayakkabıları giymesinin ardından sosyal medyada tartışmalar başladı. Ayakkabılar, geniş tabanı ve maksimum konfor sağlama özellikleriyle dikkat çekiyor. Ancak, Biden'ın yaş ve bilişsel yetenekleriyle ilgili endişeler nedeniyle bazı eleştirilere maruz kalıyor.

  • Melbourne'da sıcak hava balonundan ölümüne düşen maceraperestin son anları ortaya çıktı
    14:26 Melbourne'da sıcak hava balonundan ölümüne düşen maceraperestin son anları ortaya çıktı

    Melbourne üzerindeki bir sıcak hava balonundan 450 metre yükseklikten ölümüne düşen bir maceraperestin son anlarını gösteren video ortaya çıktı. Olay, balonun yükselirken içinde bulunduğu on yolcudan biri tarafından çekildi. Şahitler, adamın iyi göründüğünü ve balonun havalandığı sırada sürücü ile sohbet ettiğini söyledi. Ancak adamın havada düşüşünü gören sürücüler ve yerdeki aileler dehşete düştü. Adamın cesedi, Melbourne'un kuzeydoğusundaki Preston'daki bir bahçede bulundu.

  • Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü
    14:22 Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü

    Tayland'da eski bir maden ocağında altın arayan define avcısı, toprak kayması sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Olayın ardından eski maden ocağının çevresi kapatılırken, kazadan kurtulmayı başaran 2 define avcısı sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.

  • Erdoğan'ın iftar yemeğinde sarf ettiği cümle Yunanistan'da tepkiyle karşılandı! Hükümete çağrı yaptılar
    14:12 Erdoğan'ın iftar yemeğinde sarf ettiği cümle Yunanistan'da tepkiyle karşılandı! Hükümete çağrı yaptılar

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam Ankara'da 4. Kolordu Komutanlığı'nda askerlerle bir araya geldiği iftar programında sarf ettiği "Kıbrıs'ta belki de güneye yüklenmiş olsaydık, artık güney-kuzey diye bir şey kalmaz, Kıbrıs tamamen bizim olurdu" cümlesi Yunanistan'da tepkiyle karşılandı. Ana muhalefet partisi SYRIZA, Yunan hükümetine çağrıda bulunarak Erdoğan'ın sözlerine resmi bir tepki gösterilmesi talebinde bulundu.

  • Nijerya Ordusu, Kaçırılan 16 Kişiyi Kurtardı
    14:09 Nijerya Ordusu, Kaçırılan 16 Kişiyi Kurtardı

    Nijerya ordusu, Kaduna eyaletinde fidye için kaçırılan 87 kişiden 16'sının kurtarıldığını açıkladı. Operasyonun devam ettiği belirtilirken, Nijerya'da fidye için kaçırma olaylarına sıkça rastlanmasına rağmen insan kaçırma suçunun cezasının idam olduğu biliniyor.

  • Prenses Kate Hakkında Çılgın Komplo Teorileri Yayılıyor
    13:57 Prenses Kate Hakkında Çılgın Komplo Teorileri Yayılıyor

    Prenses Kate'in eşi Prens William ile yan yana yürürken gülümseyen bir videosu yayınlandı. Ancak çılgın komplo teorileri hala çevrimiçi platformlarda dolaşıyor. Bazıları videodaki kişinin vücut dublörü olduğunu iddia ederken, diğerleri yapay zeka kullanıldığını söylüyor. Kraliyet hayranları ise bu iddiaları kınamaktadır.


Advertisement