ABD Dışişlerinden "15 Temmuz" Açıklaması: Özgürlükleri Korumak İçin Çarpıcı Bir Hatırlatma - Son Dakika
Güncel

ABD Dışişlerinden "15 Temmuz" Açıklaması: Özgürlükleri Korumak İçin Çarpıcı Bir Hatırlatma

ABD Dışişleri Sözcüsü Nauert, "Başarısız darbe girişimi, demokrasiye bir saldırıdır ve demokrasinin korunması için azim ve temel özgürlükleri korumanın gerekli olduğuna ilişkin çarpıcı bir hatırlatmadır" dedi.

15.07.2018 18:35  Güncelleme: 19:30

ABD'nin Türkiye'deki demokrasi kurumlarının yanında olduğunu vurgulayan ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert, "Başarısız darbe girişimi, demokrasiye bir saldırıdır ve demokrasinin korunması için azim ve temel özgürlükleri korumanın gerekli olduğuna ilişkin çarpıcı bir hatırlatmadır" açıklaması yaptı.

"ÖLEN VE YARALANLARIN AİLELERİNE EN DERİN TAZİYELERİMİZİ SUNUYORUZ"

ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert yazılı açıklamasında, "İki yıl önce menfur başarısız darbe girişiminde yaklaşık 250 Türk vatandaşı hayatını kaybetti ve binlerce kişi de yaralandı. Ölen ve yaralananların ailelerine en derin taziyelerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

ABD Dışişlerinden 15 Temmuz" Açıklaması: Özgürlükleri Korumak İçin Çarpıcı Bir Hatırlatma" style="width:100%; height:auto;" class="lazy" data-original="http://foto.sondakika.com/haber/2018/07/15/abd-disislerinden-15-temmuz-aciklamasi-11052567_3929_m.jpg" title="ABD Dışişlerinden 15 Temmuz Açıklaması: Özgürlikleri Korumak İçin Çarpıcı Bir Hatırlatma">
ABD Dışişlerinden "15 Temmuz" Açıklaması: Özgürlükleri Korumak İçin Çarpıcı Bir Hatırlatma
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD Dışişlerinden '15 Temmuz' Açıklaması: Özgürlükleri Korumak İçin Çarpıcı Bir Hatırlatma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement