ABD'li Gazeteler Sharon Stone'nin Felç Geçirdiğini Yazdı - Son Dakika
Magazin

ABD'li Gazeteler Sharon Stone'nin Felç Geçirdiğini Yazdı

'Temel İçgüdü' filmi ile dünya çapında tanınan Sharon Stone'nin felç geçirdiği belirtildi.

25.04.2014 15:31  Güncelleme: 09:04

ABD'de yayın yapan magazin dergisi 'National Enquirer', ünlü oyuncu Sharon Stone'un felç geçirdiğini yazdı. Ülkedeki en eski yayınlardan biri olan derginin haberine göre 'Temel İçgüdü' filmi ile dünya çapında üne kavuşan oyuncu, Brezilya ziyareti sırasında fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın, Stone'un 5 Mayıs'ta Brezilya'nın Sao Paolo kentinde AIDS araştırmalarıyla ilgili düzenlenen bir etkinliğe katıldığı sırada olduğu ve oyuncunun iki gün hastanede kaldığı söylendi.

2001'DE BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Çıkan tüm bu haberlerin nedeni ise oyuncunun 2001 yılında geçirdiği beyin kanamasına bağlandı. Stone, 2001'de günler süren ağır baş ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı. Tetkiklerde oyuncunun beyin kanaması geçirdiği anlaşılmıştı. Ancak tamamen iyileşen oyuncu ölümden döndüğünü söylemişti.


 

ABD\'li Gazeteler Sharon Stone\'nin Felç Geçirdiğini Yazdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin ABD'li Gazeteler Sharon Stone'nin Felç Geçirdiğini Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Huzur İslamda: Pergel gibi açarsan bacaklarını dökersen ortaya ne var ne yok allah çarpar işte böyle 19 25 Yanıtla
    dd: mel 0 0
  • Hamza: Böyle ahlaksızların hareket etmemesi insanlık için daha hayırlıdır... 6 12 Yanıtla
    .: boşuna oksijen tüketmemen daha hayırlı ama malesef işte 0 0 Hamza: Bu kadının nesini savunuyorsunuz, güya çok sevecen ve merhametli kişilersiniz, bırakın bu gizli egoları. Milyonlarca insanı film, sinema vasıtasıyla nefsaniyete sevketmek altından kalkılamayacak dehşetli bir günahtır, haşa Allah'ın kötü dediğine iyi denilemez, esas buna inanmayanlar boşa yaşıyor, dünyada acınacak başka insan mı yok? Ben kötülük düşünmüyorum, Allah'ın lanetlediğini (adına sanat! deseler bile) tasdik ediyorum, durum bundan ibaret. Bu uğursuz paraları bağışlayacağına keşke bu melanete hiç bulaşmasaydı, daha iyi olurdu, bunlar onu kurtarmaz. Zaten ne demişler: Bel suyuyla gelen sel suyuyla gider!.. 0 0
  • musab: yazık ya 8 4 Yanıtla
  • KADER: YORUMCULAR KÖTÜLÜK DÜŞÜNMEYİN.ALLAH TÜM İNSANLARIN KADER'LERİNİ ALINLARINDA YAZMIŞTIR.BİRŞEY OL DEDĞİ ZAMAN HEMEN OLUVERİYOR.NETİCEDE O DA BİR İNSAN.VE KADERİNDE YAZILI OLACAĞINI GÖRECEKTİR.HEPİMİZ DE İNSAN OLDUĞUMUZA GÖRE KÖTÜYE YORUMLANMAMASI GEREKİR. 4 1 Yanıtla

Advertisement