ADANA Ceyhan'da caddeler ve kaldırımlar temizleniyor - Son Dakika
Güncel

ADANA Ceyhan'da caddeler ve kaldırımlar temizleniyor

Ceyhan'da caddeler ve kaldırımlar temizleniyorADANA'nın Ceyhan ilçesinde belediye, tüm cadde ve sokaklarda yaz temizliği başlattı.

11.07.2019 17:58  Güncelleme: 18:01

Ceyhan'da caddeler ve kaldırımlar temizleniyor

ADANA'nın Ceyhan ilçesinde belediye, tüm cadde ve sokaklarda yaz temizliği başlattı. İlaçlı su ile kaldırımlar ve çöp konteynerleri yıkanıyor, temizlenerek dezenfekte ediliyor.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın talimatıyla Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri koordinesinde Küçükkırım, Şahin Özbilen, Cumhuriyet Mahallesi başta olmak üzere çarşı merkezinde ana ve ara sokaklar üzerinde temizlik çalışmaları başlatıldı. Çarşı merkezinde kaldırımlar, yollar ilaçlı ve tazyikli suyla yıkanırken, yol çalışmalarından kalan atıklar ise ekipler tarafından toplanıyor. Temizlik çalışması, araç trafiği ve yaya yoğunluğunun az olduğu gece saatlerinde yapılıyor.

TEMİZ ÇEVRE ÖNEMLİ

Tüm mahallelere eşit hizmet götürdüklerini belirten Başkan Kadir Aydar, 'Çalışmalara Küçükkırım, Şahin Özbilen mahallelerinden başladık. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz. Havaların ısınması ile birlikte vatandaşlarımızın kent genelinde bulvar, cadde, sokak ve kaldırımlarda oluşan tozdan arındırılmış temiz, daha rahat bir şekilde kullanılması için çalışıyoruz. Temiz bir çevre bizim için her şeyden önemlidir. Temizlik işleri ekiplerimiz çöp konteynerlerine ilaçlı su ile yıkayarak, dezenfekte ediyor. Temiz şehir, temiz çevre bilinci ile aralıksız çalışmalarımız devam edecek, Ceyhan daha temiz olacak dedi.

ADANA Ceyhan\'da caddeler ve kaldırımlar temizleniyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ADANA Ceyhan'da caddeler ve kaldırımlar temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement