Adana'da İki Yolcu Treni Çarpıştı 15 Yaralı ) - Son Dakika
Güncel

Adana'da İki Yolcu Treni Çarpıştı 15 Yaralı )

Adana\'da İki Yolcu Treni Çarpıştı 15 Yaralı )

Adana'da manevra için dönüş yapan boş yolcu treni ile Mersin'den gelen Ekspres Yolcu trenin çarpışması sonucu 15 kişi yaralandı.

10.05.2012 12:32

Adana'da manevra için dönüş yapan boş yolcu treni ile Mersin'den gelen Ekspres Yolcu trenin çarpışması sonucu 15 kişi yaralandı.

Adana'da iki yolcu treni gara 500 metre mesafede kafa kafaya çarpıştı. Adana Gar'ından çıkıp manevra için dönüş yapan boş yolcu treni, Mersin'den gelip gara girmek isteyen Ekspres Yolcu treni ile dün saat 23.45 sıralarında kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenler sağlık ekiplerini arayıp ihbarda bulundu. Tren kazası ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çarpışma sonucu yaralanan 15 kişiye ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra kentteki hastanelere götürülüp tedaviye alındı. Kaza nedeniyle Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı olay yerine gidip bilgi aldı.

YARALILARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ Adana'da iki yolcu treninin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 15 kişinin kimlikleri belirlendi. Mersin'den Adana'ya gelen Selim K. ve Yalçın Y.'nin makinistliğini yaptığı ekspres yolcu treni, Adana Garı'na 500 metre kala, istasyondan çıkmak için manevra yapan makinistler Şamil G. ve Kasım Ç. yönetimindeki boş yolcu treniyle çarpıştı. Kazada 2'si personel 15 kişi yaralanmıştı. Kazada yaralananların isimleri şöyle Yaşar Koca, Meryem Koca, Özlem Kaya, Aliş Kalli, Bilal Sarıkaya, Şahin Aşçıeli, Saadet Sert, Timur Şeker, Şöhrettin Keleş, Yalçın Güneş, Ahmet Kütük, Şehmuz Adar, Yaşar Önal ile makinistler Selim K. ve Yalçın Y. Hastaneye götürülen yaralılardan 11'inin ayakta tedavi olduğu belirtildi. 4'ünün ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. TCDD 6'ncı Bölge Müdürü Mustafa Çopur da olay yerinde incelemede bulundu. Trenlerin raylardan kaldırılması için vinçlerle çalışma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da İki Yolcu Treni Çarpıştı 15 Yaralı ) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement