Adana'da Komşu Dehşeti: Duvar Örmek İsteyen Baba - Oğlu Bıçaklayıp Öldürdü - Son Dakika
3. Sayfa

Adana'da Komşu Dehşeti: Duvar Örmek İsteyen Baba - Oğlu Bıçaklayıp Öldürdü

Adana'da komşularının eviyle kendi evleri arasına duvar örmek isteyen baba - oğlu, komşuları bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısının evi kundaklandı.

19.06.2017 22:28  Güncelleme: 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da iki komşu arasında duvar örme meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Olay sonrası ölen kişinin yakınları, diğer aileye ait evi kundakladı.

BIÇAKLA YARALANIP, YERE YIĞILDILAR

Olay, Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi 18064 sokak meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müstakil evde oturan İslam Alçelik, Yusuf Alçelik ile komşuları Turgay Ölmez ve Mehmet Ölmez evlerinin arasında bulunan boşluğa duvar örmek istedi. İki tarafta duvar örme konusunda anlaşamayınca tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü.

İddiaya göre, Mehmet Ölmez oğlu Turgay Ölmez'le birlikte ağabey kardeş olan İslam Alçelik ve Yusuf Alçelik'e bıçakla saldırdı. İslam ve Yusuf Alçek'lik bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince özel hastaneye kaldırılan ağabey kardeşe yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

İKİSİNİ DE BEN ÖLDÜRDÜM

Olaydan kısa süre Seyhan İlçe araştırma ekipleri mahallesi abluka altına aldı ve olayı gerçekleştiren baba oğul olan Mehmet Ölmez ve Turgay Ölmez'i kısa sürede yakaladı. Baba Mehmet Ölmez, polise verdiği ifadede ikisini ben öldürdüm dediği öğrenildi. Polis olayda kullanılan bıçağı ise ele geçirdi.

KATİL ZANLISININ EVİNİ KUNDAKLADILAR

Öte yandan, İslam ve Yusuf Alçelik'in öldüğü öğrenen acılı aile, Ölmez ailesine ait evi kundakladı. Olay yerinde polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerince, yanan ev kısa sürede söndürüldü ancak evin kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Adana\'da Komşu Dehşeti: Duvar Örmek İsteyen Baba - Oğlu Bıçaklayıp Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Adana'da Komşu Dehşeti: Duvar Örmek İsteyen Baba - Oğlu Bıçaklayıp Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement