Damat, Kayınpederini Öldürdükten Sonra İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Damat, Kayınpederini Öldürdükten Sonra İntihar Etti

Adana'da,eşinden ayrılma aşamasında olan,damat Salim Koç tartıştığı kayınpederi 52 yaşındaki Faruk Zeki Sargındağ'ı pompalı tüfekle vurduktan sonra, kendi başına ateş ederek intihar etti.

07.05.2017 07:35  Güncelleme: 10:55

Adana'da,eşinden ayrılma aşamasında olan, damat Salim Koç tartıştığı kayınpederi 52 yaşındaki Faruk Zeki Sargındağ'ı pompalı tüfekle vurduktan sonra, kendi başına ateş ederek yaşamını sonlandırdı.

ALKOL ALDIKTAN SONRA KAYINPEDERİNİ VURDU, SONRA DA İNTİHAR ETTİ

Olay saat 03.00 sıralarında, merkez Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi 11231 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; ayrılma aşamasında olan Salim Koç'un eşi evi terketti. Bunun üzerine damat Koç kayınpederi Sargındağ'ı konuşmak için çağırdı. Bir süre alkol alarak konuşan Koç ile Sargındağ arasında tartışma çıktı. Damat Koç yanında bulunan pompalı tüfekle kayınpederi Sargındağ'ı başından vurarak öldürdükten sonra tüfekle kendi başına da ateş ederek intihar etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çevredeki vatandaşların silah seslerini duyarak araması üzerine, olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, Koç ve Sargındağ kurtarılamıyarak hayatını kaybetti. Olay yerindeki tüfek ve alkol şişelerini inceleyen ekipler,soruşturma başlattı.

Damat, Kayınpederini Öldürdükten Sonra İntihar Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Damat, Kayınpederini Öldürdükten Sonra İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement