Adanalı Kadın Sporcular Manş Denizi'ni Yüzecek - Son Dakika
Yerel

Adanalı Kadın Sporcular Manş Denizi'ni Yüzecek

Adanalı Kadın Sporcular Manş Denizi\'ni Yüzecek

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak Manş Deniz’ini yüzecek sporcularla gurur duyduğunu söyledi.

05.07.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak Manş Deniz'ini yüzecek sporcularla gurur duyduğunu söyledi.

Ataşbak, Manş Denizini geçen ilk ve tek Türk Kadın olan ve Bölge Yüzme Antrenörü Nesrin Olgun Arslan ile Halime Acet'i makamında kabul ederek başarılar dileğinde bulundu.

Yeni nesillere örnek bir sporcu olduklarını belirten Ataşbak, "Bölgemizden kadın yüzücülerin çıkması bizleri gururlandırıyor. Bölge Antrenörümüz Nesrin Olgun Arslan daha önce 1979 yılında Manş Denizini yüzen ilk ve tek kadın Türk sporcusu olması çok önemli bir duygudur" diye konuştu

Bölge Antrenörü Arslan, daha önce Manş Denizini yüzdüğünü ve zorluklarını bildiğini belirterek şöyle devam etti:

"Bu yıl Adana Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda takım halinde müsabakaya katılacağız. Zor bir şartlarda yüzeceğiz. Büyük dalgalar, akıntı, rüzgar, hava şartları ve diğer olumsuzluklara rağmen başarılı bir şekilde kentimizi ve ülkemizi temsil edeceğiz. Bizlere tesis konusunda yardımcı olan İl Spor Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür ederim."

Manş Denizini takım halinde geçmeyi planladıklarını söyleyen Arslan, takımın antrenörlüğünü Kamil Resa Alsaran'ın yaptığı takımda, Manş Denizi'ni 9 saat 2 dakikada geçerek dünya rekoru kıran Erdal Acet'in kızı Halime Acet'in yanı sıra Ayşe Yasemin Yıldırım, Çilem Çelik, Beyza Kordan, Rengin Ergin Börekçi'nin bulunduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada ziyaret sırasında Gençlikspor Kulübü Genel Sekreteri Metin Bölükbaşı hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanalı Kadın Sporcular Manş Denizi'ni Yüzecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement