Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Kitabı - Son Dakika
Kültür Sanat

Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Kitabı

Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Kitabı kitabının kısa özeti.

12.11.2014 01:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuvalete işerken, işediğim yerin bir kanalizasyonla dereye, oradan denize, ve oradan da bir okaynusa açılmış olduğunu farkettim, yani işerken sadece işemiyorduk belki hayatımızda hiç göremeyeceğimiz dünyanın geri kalanıyla bir bütünleşme yaşıyorduk. Yalnızca işemek eylemi bile analiz edilseydi evrensel barış için yeterli olacaktı. Ama işemekten daha ziyade içine sıçtığımız bir dünyada yaşamaya devam ediyoruz.

Birinci sayfa, büyük puntolu manşetler, heyecanı artırmak için lunaparkın neon ışıklı tabelaları gibi, sayfanın kenarında güzel ve yarı çıplak bir kadın resmi, ben içerrdeyim, diyor, bu sayfaların içinde, erkekler şehvetle, kadınlar kıskançlıkla nerede o kamuya mal olmuş aşifte, diye soruyorlar, fotoğraftaki kadın dolgun alt dudağına üst dişlerini geçirmiş, iççerrdeyim, diyor, hadi gelsene.

Türk Edebiyatının iki güçlü kalemi Benjamin AE ve Cezmi Ersözün kaleminden hayatın her anına dair, öfkeli, heyecanlı, çarpıcı hikaye ve tespitler.

Yazar: Cezmi Ersöz,Benjamin Ae

Yayınevi: Tilki Kitap

ISBN: 9786055045319

Boyut: 13,5x19,5

Sayfa Sayısı: 140

Basım Yılı: 2014-10

Basım Yeri: İstanbul

Cilt Durumu: Karton kapak

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Adet Kanı Mavi Olan Kadınlar Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement