Adını Sen Koy ve İyi Fikir'de neler olacak? - Son Dakika
Güncel

Adını Sen Koy ve İyi Fikir'de neler olacak?

Hafta içi her gün 09.30'da ünlü sunucu Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunumuyla tüm 'İyi Fikir'ler TRT 1 ekranında olacak.

11.10.2016 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 gün boyunca özel konuklarıyla, farklı konuların ele alınacağı programda sağlıklı yaşamdan, alternatif tıbba, modadan ev ekonomisine birçok konu masaya yatırılacak.

Öte yandan başrollerinde Erkan Meriç ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı, tüm imkansızlıklara rağmen Ömer ile Zehra'nın yeşeren aşkını konu alan Adını Sen Koy hafta içi her gün saat 17.00'da TRT1 ekranında olacak.

Adını Sen Koy 18. Bölüm

Başrollerini Erkan Meriç ve Hazal Subaşı'nın paylaştığı Adını Sen Koy; 6 aylık ömrü kalan kardeşi Ayşe için tüm fedakârlıkları yapmaya hazır olan Ömer'in, kardeşinin son isteğini yerine getirmek için Zehra ile yaptığı evlilik oyununu konu ediniyor.

Ömer, Zehra'nın broşu çalıp Yener'e götürdüğünden emindir. Gece herkes uyuduktan sonra Zehra'yı sürükleyerek evden çıkarır, niyeti aile yadigarı broşu geri almaktır. Yener'in adresini ister ama Zehra vermez çünkü broşu kendisi almamıştır. Ömer onun yalan söylediğini düşünerek şirket antrepolarından birinde bir depoya götürür. Broşun yerini söyleyene kadar burada kalacaktır, kapıyı üstüne kilitleyip şirkete gider. Zehra geceyi depoda geçirirken bulduğu bir elektrikli sobayı yakar, sıcaklığın etkisiyle sabaha karşı uykuya dalar. Uyurken soba devrilir ve depoda bulunan plastik maddeler yanmaya başlar, içeriyi ağır bir duman kaplamıştır. Ömer şirketteyken sigorta şirketi arayıp yangını haber verir. Ömer, Zehra'nın başına bir şey mi geldi duygusuyla herkesten önce antrepoya gider. Depoda dumandan bayılmış Zehra'yla karşılaşır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adını Sen Koy ve İyi Fikir'de neler olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement