Afyonkarahisar'da Aile Haftası Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Aile Haftası Etkinliği

AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Aile Haftası etkinliği düzenlendi.

16.05.2017 16:59

AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Aile Haftası etkinliği düzenlendi.

Afyonkarahisar'da bir düğün salonunda düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Cafer Sarılı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Aile Haftasının her yıl Mayıs ayında kutlandığını belirtti.

Toplumun nüvesini ailenin teşkil ettiğini dile getiren Sezer, şunları kaydetti:

"Ailemiz bizim her şeyimizdir. Aileye dair söylenecek pek çok cümle kurabiliriz. Biz, Afyonkahisar'ın 720 bin nüfusuna 7 gün 24 saat esasıyla hizmet sunan bir kuruluşuz. Vatandaş ve arz odaklı bir hizmet sunabilmek için çalışıyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın hizmetlerini halkın ayağına götürebilmek için ilçelerimizi grupladık. Dinar, Sandıklı ve Bolvadin ilçelerimiz de Sosyal Hizmet Merkezleri kurduk. Bu merkezlerimizde İl Müdürlüğümüzde sunduğumuz hizmetlerin tamamı mevcut durumdadır."

Aile Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar'da yılın "annesi" seçilen ve İhsaniye ilçesinde yaşayan Samiye Karataş'a ödülü Vali Yardımcısı Cafer Sarılı tarafından takdim edildi.

Öte yandan Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu da Aile Haftası dolayısıyla bir sunum gerçekleştirdi.

Program, koruyucu ailelerin yanında kalan çocukların müzikli gösterisiyle devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Aile Haftası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement