Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dazkırı ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

13.03.2018 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dazkırı ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Dazkırı Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan program Alkim Konferans Salonunda sergilendi.

Programa, Kaymakam Mehmet Keklik, Belediye Başkan Vekili Naciye İpek, kurum amirleri, siyasi parti yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı üzerine kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Mehmet Akif Ersoy, konulu belgesel gösterildi.

İlkokullararası İstiklal Marşı okuma yarışmasında birinci olan öğrenci ise İstiklal Marşını okudu.

Kaymakam Kılınçoğlu'nun köy ziyaretleri

Başmakçı Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, ilçeye bağlı 13 köyü ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Özdemir, İlçe Müftüsü Zafer Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Ünavcı, İlçe Özel İdare Müdürü Hüdayi Çınar, Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Abdurrahman Taktak, İlçe Sağlık Müdürü Sacide Hazıroğlu, İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Eryılmaz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Havva Gül Yaman eşliğinde köylerin ve köylü vatandaşların sorunlarını dinleyen Kılınçoğlu, sorunların kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Gittiği köylerde köy muhtarlarıyla da görüşen Kaymakam Kılınçoğlu, köylerde bulunan sorunların çözümü, istek ve temennilerin yerine getirilmesi için daire amirlerine gerekli talimatları verdiğini kaydetti.

Kılınçoğlu, "Öncelikli hedefimiz köylerimizin alt yapı ve yol sorunlarını çözüme kavuşturmak. Bu kapsamda tüm köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geliyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Ayrıca devlet millet kaynaşmasının daha ileri seviyeye çıkartarak aradaki sıcaklığı tüm halkımızın hissetmesini sağlamak biz devlet görevlilerinin asli vazifesidir. ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement