Ağrılı Varoş Rap'i Tıklama Rekor Kırıyor - Son Dakika
Güncel

Ağrılı Varoş Rap'i Tıklama Rekor Kırıyor

Ağrı'da bir gencin, sokak çocukların babalarına duyduğu özlemini anlatan rap tarzı şarkısına hazırladığı klip internette izlenme rekorları kırıyor.

06.11.2011 17:30

Ağrılı gençler kendi imkanlarıyla yazdıkları şarkılara yine kendi imkanlarıyla klip çekerek internet ortamında ünlü olmanın yollarını arıyor.

Son 1 aydır Ağrılı "Pesimist" lakaplı Ömer Çirik'in (19) arkadaşlarıyla birlikte hazırladığı "Bana Masal Anlat Baba" klipi internette izlenme rekorları kırıyor. İnternette çok sayıda link verilen klip bu zamana kadar 550 bin kişi tarafından izlendi. Klip hem Google'de Pesimist "Bana Masal Anlat Baba" yazıldığı zaman bir çok sitede yer alıyor. Hem Youtube'de hem Facebook'ta ve bir çok internet sayfasında bulunuyor. Ömer Çirik, "Bana Masal Anlat Baba" şarkısında sokak çocukların babalarına duyduğu özlemini çarpıcı bir dille anlatıyor. Klipi internette izlenme rekoru kıran Ömer Çirik, "Çocukluğundan buyana müzikle uğraştığını ve bir şarkı yazarken mutlaka konu belirlediğini "Bana Masal Anlat Baba" şarkısını da yazarken sokak çocukların babalarına duyduğu özlemini konu aldığını belirterek," Parçaya duygumu koyarım. Sevgi ve şefkat ortamından uzak, umutsuzluk içinde büyüyen, sokak çocukları ile diğer zararlı alışkanlıkların pençesine düşen, emekleri çalınarak kötüye kullanılan çok sayıda çocuk bulunuyor. Geleceğimizi inşa edecek bu çocuklarımıza, başta devlet olmak üzere, hepimiz sevgi ve şefkat göstererek, onlara sahip çıkmalıyız"dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrılı Varoş Rap'i Tıklama Rekor Kırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement