Ağustos, Akasya Kültür Sanat ile Güzel - Son Dakika
Güncel

Ağustos, Akasya Kültür Sanat ile Güzel

Kültür sanatseverlerin vazgeçilmez adresi haline gelen AKS; tiyatro oyunları ile birbirinden usta isimleri izleyicileri ile buluşturuyor.

12.08.2016 11:14

13 Ağustos Cumartesi çocukların severek izleyeceği "Çizmeli Kedi" AKS'de minik izleyiciler ile bir araya gelecek.17 Ağustos Çarşamba günü usta oyuncu Levent Özdilek'in yönettiği, Köksal Engür ve Merve Engin'in başrolleri paylaştığı '" Uşak, Kral ve Ötekiler'' AKS' de olacak. 18 Ağustos Perşembe akşamı da Nilüfer Açıkalın, Türkiye'nin ilk kadın sinema yönetmeni Cahide Sonku'nun olağanüstü ve dramatik yaşam öyküsünü çağdaş bir müzikal olarak sahneye taşıyacak. 21 Ağustos Pazar günü çocuklar 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' ile AKS'de masallar diyarına yolculuk yapacaklar. 24 Ağustos Çarşamba Elizabeth Coleman'ın kaleme aldığı ve Akasya Aslıtürkmen tarafından uyarlanan romantik komedi ''Bekarlığa Veda'' oyunu AKS' de izleyiciler ile buluşacak.

25 Ağustos Perşembe, internette tanışan bir çiftin arkadaşlıklarını gerçek hayata taşımaya karar verdiklerinde yaşadıklarını eğlenceli ve komik bir dille sahneye taşıyan "İnternette Tanışan Son Çift'' oyunu izleyenleri güldürecek.

26 Ağustos Cuma, bir Boris Vian Klasiği '' İmparatorluk Kuranlar Yahut Şümürz'' tiyatro oyunu trajikomik karakterleri aracılığıyla kaybetmeyi ve son yüzleşmeye kadar her şeyin inkarını gözler önüne AKS' de serecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağustos, Akasya Kültür Sanat ile Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement