Ahmet Hakan Genç Sevgilisiyle Yakalanınca Öfkelendi - Son Dakika
Magazin

Ahmet Hakan Genç Sevgilisiyle Yakalanınca Öfkelendi

Ahmet Hakan Genç Sevgilisiyle Yakalanınca Öfkelendi

Ünlü gazeteci, beraber görüntü vermemek için büyük çaba harcadığı sevgilisi Perihan Ünlücan'la görüntülenince fotoğrafları sildirmeye çalıştı.

01.05.2015 11:48  Güncelleme: 11:52

Gazeteci Ahmet Hakan, beraber görüntü vermemek için büyük çaba harcadığı Karadayı'nın Nilay'ı Perihan Ünlücan'la objektiflere takılınca öfkelendi ve fotoğrafları sildirmeye çalıştı.

ÇILGINA DÖNDÜ

Bugüne kadar kamuoyuna yansıyan aralarında Pelin Batu, Başak Sayan, Devin Özgür Çınar gibi 10'u aşkın esmer oyuncu sevgilisi olan gazeteci Ahmet Hakan, son sevgilisi Perihan Ünlücan'la görüntülenince çılgına döndü.

Ahmet Hakan'ın Karadayı dizisinde Nilay karakterini canlandıran Ünlücan'la ilişkisi beraber gittikleri Roma'daki Türk Filmi Haftası'nda ortaya çıkmıştı.

ARKA BAHÇEDE GÖRÜNTÜLENDİ

Roma sokaklarında romantik anlar yaşadığı Ünlücan'la görüntü vermemek için havalimanından ayrı ayrı çıkan gazeteci, böylece önlem almıştı. Ünlücan, çıkan haberlerden sonra Hakan'ı sosyal medyadan takip etmeyi bırakıp böyle bir ilişki yok havası yaratmaya çalıştı. Ancak ikili Nişantaşı'nda bir kafenin arka bahçesinde birlikte otururken görüntülenince ne yapacağını şaşırdı.

AYRI AYRI TERK ETTİLER

Hakan, "Beni Perihan'la çektiler bu fotoğrafları sildirin lütfen" diyerek arkadaşlarından yardım istedi. Ünlücan, mekanın ön kısmına geçmeyi tercih etti. İkili bir süre daha farklı masalarda oturduktan sonra mekanı ayrı ayrı terk etti.




Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ahmet Hakan Genç Sevgilisiyle Yakalanınca Öfkelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • nazan: çakal korkuyorsan çıkma 19 2 Yanıtla
  • tohdi: Gariban ken kanal 7 Allahu ekber biraz palazlandi ccn ve subis kızlar din iman bitti toprak kabul etmicek seni 9 4 Yanıtla
  • bjkli: niye çılgına dönüyorki o zaman gezmesin genç kızlarla kendine göreb yaşlı birini bulsun 11 1 Yanıtla
  • hdp: kiz nerde oturuyor adam nerde hemen sevgilisi yaptiniz asagilamak icin ayip ayip 3 8 Yanıtla
  • 1: Kabahat genc bayanlarda. . . babalari yaslarinda erkeklere merak sariyorlar 8 3 Yanıtla
  • sivridil: Kiz resit, baktim 28 subat 84 dogumlu, cok sansli 4 yilda bir dogum gunu olunca daha gec yaslanacak 9 1 Yanıtla
  • Behzat A: sonradan görme dönme olunca ancak böyle azıtırsınız, kimyasında olmayan çapkınlık yapmak isterken maskara oluyorsun A Hakan. . seni hiç sevmiyorum 7 2 Yanıtla
  • by meçhul: ahmet seninde dert ettiğin şeye bak bırak çeksinler al yanına güzel manitayı birde poz ver ne olmuş sanki 4 3 Yanıtla
  • ahmet: taze seviyo demekki 6 1 Yanıtla
  • osmaniyeli: Yahu arkadaş şunu haber yapmayın haber yapacak mesele çok . 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement