Aile Danışma Ve Destek Merkezi'nden Kadın Dernek Yöneticilerine Kahvaltı - Son Dakika
Güncel

Aile Danışma Ve Destek Merkezi'nden Kadın Dernek Yöneticilerine Kahvaltı

Aile Danışma Ve Destek Merkezi\'nden Kadın Dernek Yöneticilerine Kahvaltı

MADEM yöneticileri, Anneler Günü ve Aile Haftası nedeniyle Malatya'da faaliyet gösteren Kadın Dernekleri Yöneticilerine Dede Korkut Lokantasında kahvaltı verdi.

15.05.2012 20:33  Güncelleme: 20:31

Dede Korkut Lokantası'nda düzenlenen kahvaltı sırasında MADEM Koordinatörü Recep Bulut, anneliğin, karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar kutsal bir görev, yüce bir duygu olduğunu belirtti.

Bulut, "Ailenin temel direği olan anneler, hiç eksilmeyen bir sevginin, sonsuz bir sabrın, fedakârlığın, iyiliğin, şefkatin, merhametin, kısacası en temiz ve en masum duyguların timsalidirler.

Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı, güzel ahlakı, mutluluğu, hayata tutunmayı ve başarmayı öğreten annelerimizin kıymetini bilmeli, onları sadece belirli günlerde değil, her an hatırlamamız gerekiyor. Malatya Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi olarak, fedakârlıklarla ve sabırla Dünyanın en yüce görevini yerine getiren siz değerli Annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, sizleri Saygı ve Sevgi ile selamlıyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından katılımcılara Günün Anlam ve Önemine binaen hediye paketi takdim edildi.

Dernek Yöneticilerinden Başkan Çakır'a teşekkür…

Kahvaltıdan sonra dernek yöneticileri Malatya Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi'ni de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Dernek yöneticileri Aile Danışma ve Destek Merkezi çalışmalarını basından takip ettiklerini belirterek, çalışmalarından dolayı başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiklerini söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aile Danışma Ve Destek Merkezi'nden Kadın Dernek Yöneticilerine Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement