AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "AK Parti, yerel yönetimler vizyonu ile kurulmuş olan bir partidir.

08.08.2017 18:15

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "AK Parti, yerel yönetimler vizyonu ile kurulmuş olan bir partidir. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir belediye başkanı olarak, Türk siyasetinde önemli hizmetler yaptı. AK Parti hikayesi bir belediye hikayesidir." dedi.

AK Partili belediyelerin çalışmalarını yerinde değerlendirmek üzere Şanlıurfa'ya gelen Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti.

Kaya, burada yaptığı açıklamada AK Parti'nin kuruluş misyonunun belediyeler olduğunu, bu nedenle belediyelerin çalışmalarına önem verdiklerini söyledi.

Parti teşkilatıyla çeşitli değerlendirmeler yaptıklarını belirten Kaya, şöyle konuştu:

"Belediyelerimizin dünden bugüne seyahatleri nasıl gidiyor, seçimde neler vaat ettik, kurumsal performansları ne aşamada, anketteki tablolar nelerdir, neleri güzel yaptık ve neleri daha güzel yapabiliriz bunun değerlendirmesini yaptık. AK Parti, yerel yönetimler vizyonu ile kurulmuş olan bir partidir. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir belediye başkanı olarak, Türk siyasetinde önemli hizmetler yaptı. AK Parti hikayesi, bir belediye hikayesidir. Bizim belediyelerimizin başarılı olması, bizim belediyelerimizin daha güzel bir noktaya ulaşabilmesi için genel merkez olarak, daha güzel işler yapması noktasında, rutin olarak onları takip ediyoruz. Onlara öncülük ve rehberlik etmeye çalışıyoruz."

"Şehirdeki güzel hizmetleri müşahede edeceğiz"

Şehirlerdeki güzel hizmetleri başka şehirlere aktardıklarını anlatan Kaya, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımıza destek veren bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'yi dinleyeceğiz. Şanlıurfa'da neler yapılıyor, neler yapılacak değerlendireceğiz. Hakikaten zor bir coğrafya ama önemli bir coğrafyadır. Şanlıurfa bizim için sıradan bir şehir değildir. Aynı zamanda bir tarih şehri, medeniyet şehri ve peygamberler şehridir. Bu şehirdeki güzel hizmetleri müşahede edecek, havasını teneffüs edecek, başkanımızın ve ekibinin başarılarının daha güzel noktaya gelmesi için istişare çalışması yapacağız."

Başkan Nihat Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK belediyecilik anlayışı ile Şanlıurfa'nın tüm ilçelerine hizmet ettiklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement