AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Vali Mantı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Vali Mantı'yı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, son valiler kararnamesiyle Bingöl Valiliğine atanan Vali Ali Mantı'yı makamında ziyaret etti.

02.08.2017 19:49

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, son valiler kararnamesiyle Bingöl Valiliğine atanan Vali Ali Mantı'yı makamında ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Yılmaz, kentte taziye ziyaretlerinde bulunduktan sonra Bingöl Valiliğine geçti.

Valilik şeref defterini imzalayan Yılmaz, daha sonra Vali Mantı'yı makamında ziyarete ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Yılmaz, Bingöl'ü daha güzel yerlere taşıma gayretinde olduklarını söyledi.

Bunu için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Cevdet Yılmaz, şöyle konuştu:

"Daha önceki valililer hakikaten Bingöl'de güzel hizmetler yaptılar, çıtayı beli bir yere getirdiler. Valimizde inşallah bu çıtayı daha da yukarılara taşır. Sivil toplum kuruluşları, idareler, yerel yönetimler ile birlikte inşallah Bingöl'ü daha güzel yerlere taşırız. Devam eden projelerimiz var. Mutlaka yeni fikirlerde gelişecektir. Biz her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Yeter ki Bingöl'ümüz için, milletimiz için, insanımız için hayırlı hizmetler olsun."

Ziyarette, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven de hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Vali Mantı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement