AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Andırın'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Andırın'da

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayları, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine vatandaşların sorunlarını dinledi.

20.05.2011 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayları, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili adayları Yıldırım Ramazanoğlu ve İdris Tezcan, ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti, Yeşilova beldesi seçim bürosunu açtı, beldeye bağlı Kızık, Beşbucak ve Anacık köylerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yıldırım Ramazanoğlu, ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, seçimlerde Kahramanmaraş'ın en güçlü şekilde TBMM'de temsil edilmesinin vatandaşlara güçlü bir hizmet olarak geri döneceğini ve Kahramanmaraş için önemli bir kilometre taşı olacağını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş'a, kentin büyük şehir olacağı müjdesinin verdiğini, kendilerinin de kentten 8 milletvekili çıkaracakları sözünü verdiklerini dile getiren Ramazanoğlu, vatandaşları köy köy, mezra mezra gezerek dinlediklerini belirtti.

İdris Tezcan ise AK Parti'nin 3. defa seçime gittiğini ancak bu seçimin farklı olduğunu, siyasetin hizmet amacıyla yapılması gerektiğini ifade eden Tezcan, "Bundan bir on yıl önce aday olsaydım belki sizlere hizmet etme noktasında söz veremezdim. Ancak bugün ülkemiz çok gelişti. Ülkemizi daha da güçlendirmek için aday olduk" dedi.

Tezcan, 12 Haziran'da meclise girerek hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini, Kahramanmaraş'ın büyük şehir olmasının bölgeye daha fazla hizmet gelmesi anlamına geldiğini kaydetti.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Andırın'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement