AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Özer Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Özer Açıklaması

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, "Kimse bu milletin sanatçılarını baskı yaparak devletten, askerimizden koparamaz." dedi.

09.04.2018 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, "Kimse bu milletin sanatçılarını baskı yaparak devletten, askerimizden koparamaz." dedi.

Özer, düzenlediği basın toplantısında, sanatçıların bu millet için canı pahasına vatanını koruyan, Afrin'de operasyona katılan Mehmetçiğin yanında olmasının özellikle CHP tarafından eleştirildiğini anımsattı.

Sanatçıların moral ziyaretinin eleştirilmesini yersiz bulan Özer, şunları kaydetti:

"Orada Mehmetçiğimize moral olması için türkü söylendi, şehitlerimiz için dualar edildi. Tüm Türkiye'de şehitlerimiz için neredeyse her gün mevlitler okundu, her gün hayırlar yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun, Gezi Olayları'nda devlete karşı yürüyen sanatçıları alkışlarken devletin yanında, Mehmetçiğin yanında alan sanatçılara hakaret etmesi çok gariptir. Ama biliyoruz ki CHP'nin asıl sorunu Afrin'e girmemiz, orada TSK'nın kazandığı zafer, en basından beri 'Ne işimiz var Afrin'de' diyen Genel Başkanın bu durumu hazmetmemesi de gayet normal. Kimse bu milletin sanatçılarını baskı yaparak devletten, askerimizden koparamaz. Asil milletimiz gereken kişilere gereken cevabi daha önce olduğu gibi yine verecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Özer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement