AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığında Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Güncel

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığında Devir Teslim Töreni

AK Parti Suşehri ilçe Başkanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi Başkanlık görevine aday olmayan Rüstem Yüce, yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Mustafa Uğurlu'ya görevini teslim etti.

26.09.2017 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Suşehri ilçe Başkanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi

Başkanlık görevine aday olmayan Rüstem Yüce, yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Mustafa Uğurlu'ya görevini teslim etti. İlçe başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Yüce, yeni göreve gelen Uğurlu ve yönetimine başarı diledi.

Yüce, 8 yıllık görev süresince partinin oy çıtasını her zaman yükseklere çıkarttığını belirterek "Hem partimize çalıştık, hem de ilçemize hizmetler kazandırdık. 8 yıl önce yüzde 36'ı olan partimizin oy oranını yüzde 82'lere çıkarttık. Bu bizler için mutluluk verici bir olay. Tabi ki bu oranı çıkartırken ilçemize ve köylerimize yapılan hizmetleri anlattık. Sizlerin de öncelikle memleketimize hizmet anlayışıyla hareket ederek çalışmalarınızda başarılar dileriz." dedi.

Mustafa Uğurlu ise Rüstem Yüce ve ekibinin 8 yıldır layıkıyla bu görevi yerine getirdiğini dile getirerek, bayrağı artık kendilerinin teslim aldığını söyledi.

Hizmetlerinden dolayı Yüce'ye teşekkür eden Uğurlu, "Kurulduğu günden bu güne kadar AK Parti ilçe yönetiminde görev alan tüm partililere teşekkür ediyorum. Bu bayrağı bizler teslim aldık. Yüzde 82 oy çıtasına yükselten bir yönetimden bizlere bu görev verildi. Bizlerin de inşallah bu oy çıtasını daha yükseklere çıkartacağımızı ümit ediyorum. Tabi ki bizlerin tek hedefi ilçemize ve partimize hizmettir." diye konuştu.

Devir teslim töreninde yeni yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığında Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement