Ak Parti'li Kiler ve Demiröz Adilcevaz'da - Son Dakika
Yerel

Ak Parti'li Kiler ve Demiröz Adilcevaz'da

Ak Parti\'li Kiler ve Demiröz Adilcevaz\'da

AK Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, Adilcevaz'da esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

24.07.2013 10:01  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, Adilcevaz'da esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlediler.

Her yıl Ramazan ayında esnafları ziyaret etmeyi gelenekselleştiren AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, bu senede geleneği sürdürdüler. Öğle namazını ilçede kılan milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Fatih Kadrioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Tutçu, Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy, Aydınlar Belediye Başkanı Bahattin Alageyik ve partililer ile birlikte ilçe esnafı ziyaret ettiler. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Vahit Kiler, Adilcevaz'a bu sene yaptıkları hizmetlerin karşılığını halktan aldıklarını söyledi. Kiler, "Halkın ilgisi ve teveccühü gerçekten takdire şayandır. Adilcevaz halkı her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Adilcevaz'a çok daha güzel hizmetler yapacağız" dedi.

Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise, "Açıkçası her sene Adilcevaz'a geldiğimizde vatandaşlarımız bize haklı tepkilerini gösteriyorlardı. Ancak bu sene yapılan hizmetleri gördükçe halkın ilgisiyle karşılaştık. Tüm Adilcevaz halkına teşekkür ediyoruz" dedi. Bitlis Milletvekilleri ve yanlarındaki misafirler Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy'un vermiş olduğu iftara katıldıktan sonra ilçeden ayrıldılar. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Parti'li Kiler ve Demiröz Adilcevaz'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement