Akasya Durağı'nın 'Sinan'ı, Küçükçekmece'de Yüzleri Güldürdü - Son Dakika
Yerel

Akasya Durağı'nın 'Sinan'ı, Küçükçekmece'de Yüzleri Güldürdü

'Yüzümüzü Güldürenler' Adlı Söyleşi Programının Konuğu 'Akasya Durağı' İsimli Televizyon Dizisinin 'Sinan' Karakterini Canlandıran Oyuncu Levent Ülgen Oldu

26.01.2011 11:47

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde her ay gerçekleştirilen 'Yüzümüzü Güldürenler' adlı söyleşi programının konuğu 'Akasya Durağı' isimli televizyon dizisinin 'Sinan' karakterini canlandıran oyuncu Levent Ülgen oldu.

Moderatörlüğünü Levent Tülek'in yaptığı programda, dizi ve sinema oyuncusu Levent Ülgen, oyunculuk hayatı ve kendi hayatından kesitler sunarak çocuklara tavsiyelerde bulundu.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden de katıldığı söyleşide, hayatı hakkında bilinmeyenleri anlatan Ülgen, zaman zaman yaptığı esprilerle de konukların yüzünü güldürdü.

- İŞİN KOLAYINA KAÇMADIM-

'Akasya Durağı' dizisinin 'Sinan' karakterini canlandıran ünlü oyuncu, kendisine verilen işleri kolayına kaçmadan hakkını vererek yaptığını ve bugünlere de alın teriyle geldiğini ifade etti.

Günümüzdeki mizah anlayışına da değinen Ülgen, Türk seyircisinin televizyon yapımlarına eğilimini çözemediğini, ancak insanların günün sıkıntılarını atmak için mizahi yapımları tercih ettiğini söyledi.

Kendisinin ODTÜ fizik bölümü mezunu olduğunu, oyunculuğa ilgisinin çocuk yaşlarda başladığını ve meslek olarak oyuncu olmayı seçtiğini dile getiren Ülgen, '12 yaşımda iken bisiklet sahibi olmak istiyordum. Babam bisiklet almam için çalışmam gerektiğini şart koştu. 12 yaşında işe başladım. Yazları hep çalıştım. Emek verince insan her istediğine sahip olabilir. Babamın bana öğrettiği en güzel şey buydu. Bütün çocuklara örnek olmasını diliyorum' dedi. Daha sonra kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Levent Ülgen, oyuncu adaylarına bol bol okuma yapmaları ve tiyatro oyunu seyretmeleri tavsiyesinde bulundu. Söyleşi sonunda Başkan Aziz Yeniay, oyuncu Ülgen'e çiçek vererek teşekkür etti. Çocuklar da ünlü oyuncu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. (SM-DÜR) - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akasya Durağı'nın 'Sinan'ı, Küçükçekmece'de Yüzleri Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement