Akbank Stevie Awards'da 15 Ödülle En Başarılı Türk Şirketi Oldu - Son Dakika
Güncel

Akbank Stevie Awards'da 15 Ödülle En Başarılı Türk Şirketi Oldu

Akbank, Stevie Awards tarafından düzenlenen, "International Business Awards" değerlendirmesinde 5 Altın, 3 Gümüş ve 7 Bronz kazandı.

24.08.2014 12:46

Akbank, Stevie Awards tarafından düzenlenen, "International Business Awards" değerlendirmesinde 5 Altın, 3 Gümüş ve 7 Bronz kazandı.

Akbank açıklamasına göre, Stevie Awards tarafından her yıl düzenlenen "International Business Awards" 2014 sonuçları açıklandı. Bu yıl 11.'si düzenlenen "Stevie - International Business Awards" ödüllerine 60'dan fazla ülkeden 4 bine yakın başvuru yapıldı. Yarışmada dereceye giren başvurular uluslararası alanda önde gelen 250'nin üstünde üst düzey yöneticinin yaptığı değerlendirmelerle belirlendi.

Akbank, İstanbul Film Festivali için hazırlanan "Kalbimiz Sinema İçin Atıyor" projesiyle 4 altın Stevie ve "Akbank Direkt Mobil Bankacılık Uygulaması" ile 1 altın Stevie ödülünün sahibi oldu.

Bunun yanı sıra Sabancı Müzesi'nde gerçekleşen ve Akbank'ın sponsorluğunu yaptığı "Anish Kapoor İstanbul'da" projesiyle ve "Yılın Sistem Geliştirme Ekibi" olarak 2 gümüş Stevie kazandı.

Banka ayrıca, "Akbank Ekonominin Kahramanı Çocuklar" kurumsal sosyal sorumluluk projesi, "Anish Kapoor İstanbul'da" projesi, Akbank'ın şube ağındaki hizmet kalitesini ve müşteri trafiğini izlemeye yönelik "Online Monitoring" projesinin yanında "Yılın Bilgi Teknolojileri Takımı" ve "Yılın Bilgi Teknolojileri Bölümü" olarak da 7 bronz Stevie ödülünün sahibi oldu.

Akbank'tan yapılan açıklamada, bankanın 33. İstanbul Film Festivali için hazırladığı "Kalbimiz Sinema İçin Atıyor" projesi ile Yılın Dijital Pazarlama Kampanyası da dahil olmak üzere 4 kategoride altın Stevie kazanmaktan mutluluk duydukları dile getirildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Akbank olarak neredeyse kurulduğumuz günden bu yana kültür ve sanata destek oluyoruz. Bu yıl İstanbul Film Festivali ile olan birlikteliğimizin de 10. yılı. Bu yıl festivalin heyecanını ve ruhunu daha da fazla yaymak için "Kalbimiz Sinema İçin Atıyor" sloganıyla yenilikçi bir projeye imza attık. Bu özel yıl dönümünde, projemizle ödüller almak bizleri gururlandırdı. Diğer yandan, tüm dünyadan 4 bine yakın projenin yarıştığı bu platformda kültür & sanat, kurumsal sosyal sorumluluk, Akbank Direkt ve Bilgi Teknolojileri alanlarında aldığımız ödüller de Akbank'ın yenilikçi uygulamalarını, yaratıcı projelerini, içinde bulunduğu toplumu daha da zenginleştirmeye yönelik çalışmalarını ve teknoloji kullanımındaki öncülüğünü yansıtıyor." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akbank Stevie Awards'da 15 Ödülle En Başarılı Türk Şirketi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement