Akbank'tan Emeklilere "Emeğe Vefa" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Akbank'tan Emeklilere "Emeğe Vefa" Kampanyası

Akbank şubelerinde emeklilere öncelikli hizmet, kimlikle anında maaş taşıma imkanı ve daha pek çok ayrıcalık sunuluyor.

11.03.2015 14:02

Müşterilerinin her türlü bankacılık ihtiyaçlarını karşılamayı ve yaşamlarını kolaylaştırmayı temel ilke olarak benimseyen Akbank, emeklileri de unutmadı. Yeni reklamı ile emeklilere "Bizde yeriniz ayrı" diyen Akbank, sunduğu pek çok ayrıcalığa yenilerini ekliyor.

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif Özer İsfendiyaroğlu, "Büyük bir özveriyle çalışıp yıllarca ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan, doktorumuz, öğretmenimiz, annemiz, babamız emeklilerimizin bankamızda da özel bir yeri var. Onların bu özverilerine olan vefa borcumuzun küçük bir bölümünü de olsa ödemek, emekililere olan hürmetimizi gösterebilmek için "Emeğe Vefa" kampanyasını başlattık. Başımızın tacı emeklilerimizi şube işlemlerinde yormuyor ve bekletmiyoruz; işlemlerini öncelikli bir şekilde yapıyoruz. Maaş taşıma için emeklilerimizin sadece kimlikleri ile birlikte şubelerimize gelmeleri yeterli oluyor. Ayrıca bankacılık hizmetlerinde özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyoruz. "

İsfendiyaroğlu açıklamasında maaşını Akbank'a taşıyan emeklilerin maaş hesapları için hesap işletim ücreti ile bu hesap üzerinden yapacakları havalelere ücret ödemeyeceklerine değindi. Bununla birlikte 1 – 31 Mart arasında maaşını ilk kez Akbank'a taşıyan emeklilere 200 lira değerinde CarrefourSA hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akbank'tan Emeklilere 'Emeğe Vefa' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement