Akhisar'da Karaköy'ün yolu yenilendi - Son Dakika
Güncel

Akhisar'da Karaköy'ün yolu yenilendi

Akhisar\'da Karaköy\'ün yolu yenilendi

Kentin dört bir yanında yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Karaköy Mahallesi'nin karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

28.08.2020 12:38  Güncelleme: 12:41

Mevcut güzergâhın vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını belirten Karaköy Mahalle Muhtarı Özcan Yıldırım, yapılan çalışmanın önemine değindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Karaköy Mahallesi'nin karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmayla birlikte mahalleye ulaşım artık daha rahat ve güvenli hale geldi. Çalışma yapılan yolun, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını belirten Karaköy Mahalle Muhtarı Özcan Yıldırım," Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çok teşekkür ederim. Yolumuz önceden çok sıkıntılıydı. Şimdi, gerçekten güzel bir yol oldu.Bir de Karaköy Mahallemizde Karaca Ahmet Türbemiz var. Karaca Ahmet Türbesine, Akhisar'ın 109 mahallesinden, yılda yaklaşık 30 bin kişi ziyaret ediyor. O açıdan, bu yolun yapılması çok iyi oldu "ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akhisar'da Karaköy'ün yolu yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement