Akif Yener'den Başkan Genç'e Anlamlı Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Akif Yener'den Başkan Genç'e Anlamlı Teşekkür

Sanatçı Yener, Sakaryaspor 50 yıl marşı şimdiden belleklerde yerini aldı ve tüm Sakarya'lıların gündemin olmaya devam ediyor.

02.05.2018 15:47

"Onun adı efsane Sakarya", "Ne aşk ne hayat" ve "Sakaryaspor 50. Yıl Marşı" şarkılarının bestekârı aynı zamanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi sanatçısı, Yaşam Koçu Akif Yener, Söğütlü Belediyesi Başkanı Hüseyin Genç'i, Aytaşı Müzik imtiyaz sahipleri Mustafa Dinler ve Era Okulları Sakarya Kampüs Kurucusu Cevat Dinler'le makamında ziyaret edip Sakaryaspor 50 yıl marşı albümüne olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Bu tür eserleri ortaya çıkarmak uzunca zahmet, emek ve maddi külfetlerle gerçekleştiğini vurgulayan Sanatçı Akif Yene; "İşte bu noktada Sanat ve sanatçı dostu Söğütlü Belediyesi Başkanı Hüseyin Genç ve ekibinin albümüme olan ciddi katkıları takdire şayan destektir ve büyük minnetle kabul görmesini arzu ettiğim bir durumdur. Sakarya ve Sakaryaspor dostu Söğütlü Belediyesi bir kez daha tutuculuğunu ve sanatçısına olan desteğini ortaya koymuştur" dedi. Sanatçı ruhlu, sanatsever, Sakarya ve Sakaryaspor aşığı Söğütlü Belediyesi Başkan Yardımcısı Sami Aydın'a da albümüne olan ilgi ve desteğinden dolayı ayrıca teşekkür eden Yener; anlamlı ziyarette sanatçısı Akif Yener i yalnız bırakmayan Aytaşı Müzik imtiyaz sahipleri Mustafa Dinler ve Cevat Dinler'de Söğütlü Belediyesi Başkanı Hüseyin Genç'e sanatçısına ve Sakarya tanıtımı için yapılan albümlere olan desteklerinizden dolayı teşekkür etti. Güzel sohbetin ardından sanatçı Akif Yener ve plak şirketi sahipleri başkan Hüseyin Genç e, üzerinde Sakaryaspor 50. Yıl marşı albüm kapağının fotoğraf baskısının ve teşekkür yazısının bulunduğu plaketi takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akif Yener'den Başkan Genç'e Anlamlı Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement