Akil İnsanlar Marmara Grubu Kırklareli'nde Toplandı - Son Dakika
Güncel

Akil İnsanlar Marmara Grubu Kırklareli'nde Toplandı

Akil İnsanlar Marmara Grubu Kırklareli\'nde Toplandı

Akil İnsanlar Marmara Grubu Kırklarelilerle bir araya geldi.

23.05.2013 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akil İnsanlar Marmara Grubu Kırklarelilerle bir araya geldi.

Kırklareli Ticaret Borsası'nda yapılacak Akil İnsanlar Marmara Gurubu toplantısı öncesi polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Toplantıya gelen davetliler, bahçede güvenlik kontrolünden geçirildikten sonra içeriye alındı. Akil İnsanlar Marmara Gurubu'ndan Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Hülya Koçyiğit ve Yrd. Doç. Dr. Levent Korkut Kırklarelililerle buluştu.

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, burada yaptığı konuşmada, "30 yıldır süren bir çatışma sürecinde hala bu ülkenin halkı birbirine düşmediyse, hala birbirine kardeşçe muamele etmeye çalışıyorsa, hala biz kardeşiz diyebiliyorsa, bu ülkenin halkı akildir" dedi.

Toplumun barışa, kardeşliğe ve sürece destek verdiğinin altını çizen Ülke Arıboğan, "Bize insanlar bu barışa nasıl yaklaşıyor, endişeleri, kaygıları neler çıkın konuşun görüşün dediler. Bir akil heyetinin yapabileceği en doğru şey, toplumun duygularını düşüncelerini alıp, siyaset dışı bir platformdan siyasete doğru bir baskı oluşturmak. Toplum aslında gerçekten barışa, kardeşliğe, sürece destek veriyor. En son yapılan araştırmada yüzde 84 halkımız sürece destek veriyor. Kimse bu ülkede çıkıp ben bundan nefret ediyorum bunu öldürmek istiyorum demiyor. Herkes barışı destekliyor. Bu ülkede çözüm notu, artık kimsenin evladı ölmesin" şeklinde konuştu.

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızı Hülya Koçyiğit ise yıllardır ertelenen gerçek sorunlar ile baş başa kalındığını belirterek, "Bundan sonra bu kadar yıldır ertelediğimiz, gerçek sorunlarımızla baş başayız. Bunları tartışalım bunları konuşalım. Uzlaşabiliyorsak uzlaşalım. Uzlaşamıyorsak birbirimizi dinleyelim, dinlemesini öğrenelim" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akil İnsanlar Marmara Grubu Kırklareli'nde Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement