Akıllı Su Şişesi H2opal ile Artık Daha Çok Su İçeceksiniz! - Son Dakika
Emlak

Akıllı Su Şişesi H2opal ile Artık Daha Çok Su İçeceksiniz!

Akıllı Su Şişesi H2opal ile Artık Daha Çok Su İçeceksiniz!

15.01.2018 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artık hepimiz biliyoruz ki sağlıklı bir yaşamın en önemli şartlarından biri de her gün yeterli miktarda su içmek. Yeterince su tüketmemek, fiziksel ve zihinsel performansımızı olumsuz etkilediği gibi, uzun vadede de pek çok sağlık sorununa yol açabiliyor. Siz de daha fazla su tüketmeye kararlıysanız, artık bu hedefe ulaşmanızı çok daha eğlenceli hale getiren bir su şişesi var: akıllı su şişesiH2OPal. Bluetooth özelliği sayesinde su tüketiminizi sizin yerinize takip eden bu şişe ile yeterli miktarda su içip içmediğinizi görmek çok kolay.

Su içme alışkanlığı kazanmaya yardımcı

Su içme alışkanlığı kazanmanın en iyi yollarından biri, her gün ne kadar su içtiğinizi takip etmek ve buna göre miktarı arttırmaya çalışmak. Ancak günlük su tüketim miktarınızın takibini manuel olarak yapmak kimi zaman oldukça zor olabiliyor. H2OPal su tüketim takibinizi sizin yerinize yaptığı gibi yeterince su içmediğiniz zamanlarda da telefonunuza hatırlatıcı bildirimler gönderiyor. Sizin tek yapmanız gereken akıllı telefonunuza H2OPal uygulamasını yüklemek ve verileri aktarabilmesi için şişeyi Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlamak.

Kişiye özel hedefler

Su, sağlık için şart olsa da içilmesi gereken ideal su miktarı çeşitli koşullara bağlı olarak herkes için değişiklik gösteriyor. H2OPal'ın uygulamasına, aktivite, hava durumu, yaş, cinsiyet gibi bilgilerinizi girerek sizin için en doğru miktarı hesaplamasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle gerçekçi ve kişiselleştirilmiş hedefler belirleyebilirsiniz. Ayrıca sistem bulunduğunuz coğrafi konumu algılayıp yaygın olarak kullanılan ölçü sistemini (metrik ya da İngiliz ölçü sistemi) otomatik olarak ayarlıyor. Ama tabii ki dilerseniz kullanacağınız ölçü sistemini kendiniz de belirleyebilirsiniz.

Sadece su içmek için

Sağlıklı olması ve suyun tazeliğini uzun süre muhafaza edebilmesi için camdan imal edilen H2OPal, siyah/mavi ve pembe/sarı olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile geliyor. Kişilere su tüketim alışkanlığı kazandırmak için tasarlanan bu ürünün sadece su ile kullanılması, soda, maden suyu gibi gazlı içecekler, ya da çay, kahve gibi sıcak içeceklerle doldurulmaması tavsiye ediliyor. Iphone ve Apple Watch ile uyumlu H2OPal'ın diğer dezavantajlarından biri de henüz bir Android uygulaması bulunmaması. Şu an henüz test aşamasında olan H2OPal Android uygulamasının 2018'de çıkması bekleniyor.

Son olarak da, su tüketiminizi doğru bir şekilde hesaplayabilmesi için, H2OPal'ın hareketsiz bir ortam ve düz bir zemine ihtiyaç duyduğunu da belirmekte fayda var. Bu da ürününün araç içi gibi titreşimli ortamlarda ya da fiziksel aktivite sırasında yanlış sonuçlar verebileceği anlamına geliyor. Ama bu gibi durumlarda içtiğiniz su miktarını manuel olarak da uygulamaya kaydedebilirsiniz. Ayrıca, üretici firmanın araştırmasına göre, insanlar fiziksel aktiviteler sırasında değil, zihinsel uğraşlarla meşgulken su içmeyi unutmaya daha çok eğilimliler. H2OPal da bu soruna yönelik tasarlanmış bir ürün.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Akıllı Su Şişesi H2opal ile Artık Daha Çok Su İçeceksiniz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement