Aksaray Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı Serkan Gül Oldu - Son Dakika
Yerel

Aksaray Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı Serkan Gül Oldu

Aksaray Belediyesi\'nde Yeni Başkan Yardımcısı Serkan Gül Oldu

Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı görevine özel sektör ve devlet tecrübesi olan İnşaat Yüksek Mühendisi Serkal Gül atandı.

13.08.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı görevine özel sektör ve devlet tecrübesi olan İnşaat Yüksek Mühendisi Serkal Gül atandı.

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi'nde lisans, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan yeni Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Gül, mevkidaşı Mimar Mustafa Karahancı ile birlikte teknik konulardan sorumlu belediye başkan yardımcısı olarak vazife yapacak. Hayırlı olsun ziyaretlerini ve tebrikleri kabul eden Başkan Yardımcısı Serkan Gül, "Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı ile marka şehir olma yolunda yükselen bir ivme kazanan Aksaray'ın, merkezinde insana hizmet etme ilkesi ile çağı yakalayan bir belediyecilik anlayışına sahip olduğu hepimizin malumudur. Bu anlayış doğrultusunda, belediyemize tüm mesleki ve devlet birikimlerim ile katkı sağlayabilmek için çalışacağım. Her bir ferdi ayrı bir değer olan Aksaray Belediyesi ailesinin bir neferi olmaktan onur duyuyorum. Bu görevlendirmenin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı Serkan Gül Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement